Κυνήγησε τους διαρρήκτες με το κουζινομάχαιρο!

Θα τη θυμούνται καιρό οι δύο επίδοξοι διαρρήκτες τη λαχτάρα τους χτες το βράδυ στου Κοκκίνη Χάνη, όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους κυνήγησε μ’ ένα κουζινομάχαιρο!

Οι ένοικοι του σπιτιού, ένα νεαρό ζευγάρι 28 και 26 χρόνων επέστρεφαν μετά από διασκέδαση στο σπίτι τους κι έπεσαν να κοιμηθούν. Λίγο μετά τη μία κι ενώ είχαν ξαπλώσει ο σύζυγος άκουσε θόρυβο στον αύλιο χώρο του σπιτιού.

Όπως περιγράφει ο 28χρονος στο Cretalive, η φασαρία τον ξύπνησε και σηκώθηκε για να δει τι συμβαίνει.

Από το μπαλκόνι βλέπω δύο νεαρούς να κινούνται στο χώρο της πισίνας. Δεν το σκέφτηκα καθόλου και πήρα ένα κουζινομάχαιρο και βγήκα τρέχοντας προς τον κήπο.Μόλις με αντιλήφθηκαν αιφνιδιάστηκαν και τότε άκουσε τον ένα να λέει στον άλλο, προχώρα. Έτρεξαν προς την έξοδο του σπιτιού κι εγώ εξακολούθησα να τους κυνηγάω για περίπου 50 μέτρα στην προσπάθεια μου να τους πιάσω. Όμως ήταν πιο γρήγοροι από μένα και τελικά εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι της νύχτας.”

Λίγα λεπτά αργότερα, ο ιδιωτικός υπάλληλος, αφού συνειδητοποίησε σε τι κίνδυνο είχε βάλει τη ζωή του, ειδοποίησε την Αστυνομία. Ο μοναδικός αστυνομικός που έφτασε λίγο αργότερα κατέγραψε το περιστατικό κι έφυγε, με την ελπίδα πως δεν θα ξαναχτυπούσαν στην περιοχή, που και μεγάλη σε εύρος είναι και απροστάτευτη στις ορέξεις των επίδοξων διαρρηκτών!

Πηγή: cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα