Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για τον Σουμάχερ

Διάγραμμα με τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να παρουσιάσει ο Μίκαελ Σουμάχερ, παρουσιάσει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Μάχη με το χρόνο δίνει ο Σουμάχερ

Ενώ ο Μίκαελ Σουμάχερ παραμένει σε κώμα, το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP δημοσιεύει διάγραμμα με τα πιθανά κουσούρια που θα του αφήσει το σοβαρό ατύχημά του. Μάλιστα, οι γιατροί δεν αποκλείουν τον θάνατο, κάτι που είναι λογικό με βάση τα τραύματά του στο κεφάλι. Στο εν λόγω

διάγραμμα επιβεβαιώνεται ότι έχουν γίνει δύο επεμβάσεις στον Γερμανό, με τους γιατρούς να έχουν αφαιρέσει τμήμα από το πάνω μέρος του κρανίου και να έχουν κάνει τρύπες στο πίσω μέρος, προκειμένου να μειώσουν την κρανιοεγκεφαλική πίεση.

Όσο για τα συμπτώματα, σύμφωνα πάντα με το διάγραμμα, αυτά θα είναι γνωστικά προβλήματα, απώλεια μνήμης, παράλυση, απώλεια ισορροπίας, επιληψία και το χειρότερο σενάριο που είναι ο θάνατος.

Εν τω μεταξύ, η εισαγγελία ξεκίνησε την έρευνα για να διαπιστώσει τις συνθήκες, υπό τις οποίες έγινε το ατύχημα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η υπόθεση να πάει και στα δικαστήρια, εφόσον τα αποτελέσματα δείξουν ότι υπάρχουν ευθύνες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο νευροχειρούργος, Φιλίπ Ντεκ, πιστεύει πως οι επόμενες 48 ώρες είναι ζωτικής σημασίας για την πορεία της κατάστασής του. «Αν είναι ακόμα ζωντανός μετά από 48 ώρες, αυτό θα είναι ήδη ένα σημάδι ότι περάσαμε μια φάση. Η εγκεφαλική βλάβη σε αυτά τα σοβαρά τραύματα στο κεφάλι είναι πολύ διαφορετική από κάθε άλλο τραύμα για να δώσει μια πραγματικά σαφή ιδέα για το τι μπορεί να συμβεί. Μετά από 48 ώρες, θα έχουμε περάσει αυτή την πρώτη κρίσιμη φάση. Άλλες επιπλοκές μπορούν ακόμη να εμφανιστούν, καθώς σχετίζονται με τη σοβαρότητα της κατάστασής του και το γεγονός ότι είναι στη μονάδα εντατικής θεραπείας», υπογράμμισε.

Δείτε το διάγραμμα:

http://www.enikos.gr/data/photos/4dd1f3a0bd9c24cd1e213b47c168a751.jpg

Διαβάστε περισσότερα για τον Σουμάχερ στο:

Σήμερα τα γενέθλια του Σουμάχερ – Αποκαλυπτική η Bild για το ατύχημα

The post Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για τον Σουμάχερ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα