Κρίσιμες ώρες για τον γαμπρό του Μπόμπολα

Αν και έμπειρος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε σε δέντρο

Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες ώρες για τον γαμπρό του γνωστού επιχειρηματία Γιώργου Μπόμπολα, Λουκά Γιαννακούλη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του Ράλι Παλλάδιο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Ο έμπειρος οδηγός αγώνων νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αττικόν με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ υπέστη σοβαρό τραύμα σε ζωτικό όργανο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί

του Σαββάτου στην πρώτη ειδική του Ράλι Παλλάδιο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου ο έμπειρος οδηγός αγώνων έδωσε το «παρών» με μία Porsche 911 RSR και συνοδηγό τον Γιώργο Πετρόπουλο. Ο Γιαννακούλης, σύζυγος της Μαρίας Μπόμπολα, έχασε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του και έπειτα από τρελή πορεία κατέληξε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα συνέβησαν στο 6,5 χιλιόμετρο της ειδικής διαδρομής.

Στο σημείο έσπευσαν τα σωστικά συνεργεία, τα οποία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα, τόσο τον Λουκά Γιαννακούλη, όσο και τον συνοδηγό, Γιώργο Πετρόπουλο.

Ο σύζυγος της Μαρίας Μπόμπολα μεταφέρθηκε αρχικά στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του διεκομίσθη στο «Αττικόν».
Από το τροχαίο τραυματίστηκε και ο συνοδηγός, ο οποίος φέρει τραύματα στο χέρι.

The post Κρίσιμες ώρες για τον γαμπρό του Μπόμπολα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα