Κοβάτσεβιτς: Δεν φεύγει ο Πάντελιτς

Σε κατηγορηματική διάψευση των φημών που θέλουν τον Ολυμπιακό και τον Μάρκο Πάντελιτς να λύνουν τη συνεργασία τους στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προχώρησε ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς.

Ο τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των Πειραιωτών μίλησε στην ιστοσελίδα “mozzartsport.com” για τον Μάρκο Πάντελιτς, υπογραμμίζοντας πως ο Σέρβος επιθετικός θα παραμείνει στην πειραϊκή ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς

διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα, που τον ήθελαν να έχει έρθει σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Ντράγκαν Ντζάιτς, και τον τεχνικό διευθυντή, Ζόραν Στογιαντίνοβιτς, για το δανεισμό του συμπατριώτη του.

“Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο Πάντελιτς μένει στον Ολυμπιακό. Είμαστε χαρούμενοι για εκείνον, έχει προσφέρει στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια και κανείς δεν αμφιβάλει γι’ αυτό.

Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και τότε θα δούμε τι θα γίνει, γιατί κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κοβάτσεβιτς.

Επιπρόσθετα, διέψευσε και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό του Ερυθρού Αστέρα, Νίκολα Μαξίμοβιτς, απαντώντας λακωνικά: “Όχι”.

Πηγή: http://www.sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα