Χρήστος Ζώης: Η χώρα χρειάζεται Σχέδιο και όχι γενικόλογα προσκλητήρια για επενδύσεις

«Όσο ο κ. Πρωθυπουργός αρκείται σε γενικόλογα και κενά περιεχομένου προσκλητήρια επενδύσεων,το μόνο που καταφέρνει είναι να εκτίθεται διεθνώς» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς, Χρήστος Ζώης, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Αναλυτικότερα, η δήλωση του κ. Ζώη:

«Η αναζήτηση ευρωπαϊκών λύσεων στο ελληνικό πρόβλημα μέσω της Ουάσιγκτον επιβεβαιώνει ότι όσο ο κ. Σαμάρας βρισκόταν στον Λευκό Οίκο, ο νους του ταξίδευε

στο Βερολίνο.

Η κριτική ότι «αλλού πατά και αλλού βρίσκεται» θα τον αδικούσε μόνο αν κατάφερνε να αξιοποιήσει τις διεθνείς επαφές που του προσφέρει ο πρωθυπουργικός θώκος για να προωθήσει ένα Εθνικό Σχέδιο Εξόδου από την κρίση.

Όσο ο κ. Πρωθυπουργός αρκείται σε γενικόλογα και κενά περιεχομένου προσκλητήρια επενδύσεων, την ώρα μάλιστα που δημιουργεί με την πολιτική του ένα αβέβαιο και αφιλόξενο επενδυτικό περιβάλλον, το μόνο που καταφέρνει είναι να εκτίθεται διεθνώς για την αδυναμία του να αντιληφθεί τα αιτία, το βάθος, αλλά και τον χαρακτήρα των λύσεων που θα βγάλουν τη Χώρα από τα δεινά της λιτότητας.»

Keywords
Τυχαία Θέματα