Κορυφή του παγόβουνου η σύλληψη του αντιδημάρχου Χαϊδαρίου!

Σωρεία σκοτεινών υποθέσεων εμπλέκουν τη Δημοτική Αρχή, τουλάχιστον, σε μαραθώνια εισαγγελική διερεύνηση!

Του Γιάννη Σπ. Παργινού

Την παύση του Μάριου Λιακόπουλου από τα καθήκοντα του αντιδημάρχου και την καθαίρεσή του από μέλος της Δημοτικής Παράταξης «ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΙΔΑΡΙ», ανακοίνωσε με μια, χλιαρή για πολλούς, ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, Δημήτρης Μαραβέλιας.

Η περιπέτεια όμως της Δημοτικής Αρχής δεν τελειώνει εδώ.

Αντίθετα τα προβλήματα μόλις τώρα αρχίζουν!

Οι καταγγελίες πέφτουν

καταιγιστικά σαν χαλάζι και δημιουργούν έναν λίαν θυελλώδες δημοτικό και κοινωνικό κλίμα για τη διοίκηση του δημάρχου, Δημήτρη Μαραβέλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας και άλλος ιδιοκτήτης καντίνας, και δη πολύτεκνος, κατέθεσε μήνυση εναντίον του, Μάριου Λιακόπουλου, αποδίδοντάς του τις ίδιες κατηγορίες για τις οποίες συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω!

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του αντιδημάρχου από άνδρες της Αστυνομίας για υπόθεση εκβιασμού, άλλος ιδιοκτήτης καντίνας, επίσης επί της Ιεράς Οδού, πήγε στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων και Διαφθοράς της Αστυνομίας, όπου κρατείται ο συλληφθείς, και κατέθεσε εναντίον του μήνυση για εκβιασμό και απειλές. Συγκεκριμένα κατήγγειλε, ότι του ζητήθηκαν 5.000 ευρώ, τα οποία δεν πλήρωσε και η καντίνα του σφραγίστηκε. Επίσης, ο κατέθεσε μήνυση και κατά υπαλλήλου του Δήμου Χαϊδαρίου για παράνομο πλουτισμό.

Χορηγίες… ζητούν παραστατικά…!!!

Πολύπλοκο θέμα επίσης αναδεικνύεται κι η υπόθεση χορηγιών για συγκεκριμένη εκδήλωση.

Ο Δήμος οργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού. Η εν λόγω εκδήλωση έκλεισε με event.

Πολλοί το χαρακτηρίζουν ως…, τo χολιγουντιανό event του Βeach volley στο Δάσος.

Η παραφιλολογία έχει φουντώσει για το αν δόθηκαν ή μη τα ανάλογα κι αναγκαία παραστατικά στους επαγγελματίες που πλήρωσαν χορηγίες. Οι υποψίες πολλαπλασιάζονται καθώς βοά ο τοπικός τύπος και επίσημος απολογισμός εσόδων-εξόδων δεν έχει ακόμα δοθεί στη δημοσιότητα. Το γεγονός δε ότι υπεύθυνος για την όλη διαδικασία ήταν ο συλληφθείς αντιδήμαρχος οικονομικών και αναπληρωτής δημάρχου, Μάριος Λιακόπουλος, εμπλέκει ακόμα περισσότερο την όλη υπόθεση! Πηγές της διοίκησης αναφέρουν ότι στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο θα δοθούν όλα τα παραστατικά στη δημοσιότητα, αφού προηγηθεί εκτενέστατη συζήτηση.

Τα στελέχη της δημοτικής αρχής χρονοτριβούν και όχι μόνο αποφεύγουν να παρουσιάσουν τα επίσημα στοιχεία για την οικονομική διαχείριση της εκδήλωσης, αλλά μετά από παλινωδίες ισχυρίστηκαν τελικά ότι την ευθύνη συλλογής των χρημάτων από τις 21 συνολικά επιχειρήσεις είχε μία αθλητική ομάδα, τα στελέχη της οποίας όμως… δηλώνουν παντελή άγνοια!

Keywords
Τυχαία Θέματα