«Κόψτε την πλάκα και σοβαρευτείτε» – Εσωκομματική κόλαση στο ΠΑΣΟΚ λόγω Παπανδρέου

Νέα εσωκομματική ένταση σημειώθηκε στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ με βαριές εκφράσεις να ακούγονται μεταξύ των βουλευτών που πρόσκεινται στο στρατόπεδο του Βαγγέλη Βενιζέλου και του Γιώργου Παπανδρέου.

Όταν κατά τη διαδικασία συζήτησης του συντονιστικού οργάνου ο γραμματέας της Κ.Ο. Παναγιώτης Ρήγας θέλησε να ανοίξει

τη κουβέντα λέγοντας ότι πρέπει να γίνει απολογισμός για το τι έγινε τις προηγούμενες μέρες στη Βουλή, τότε σηκώθηκε όρθιος ο Θάνος Μωραϊτης και τους είπε: «Κόψτε την πλάκα και σοβαρευτείτε». Στο σημείο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες παρενέβη ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου και απευθυνόμενος στον Θάνο Μωραϊτη φέρεται να είπε για τη στάση που κράτησε ο Γιώργος Παπανδρέου – που καταψήφισε το άρθρο για τις τράπεζες – : «Να έρθει εδώ, να μας εξηγήσει, αν υπάρχει κομπίνα στο θέμα των τραπεζών».

Βολές εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του πρώην Προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη εξαπέλυσε και η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία μίλησε για προσωπικά παιχνίδια και σχεδιασμούς.

Στο σημείο αυτό ο Θάνος Μωραϊτης κατευθυνόμενος προς την έξοδο της αίθουσας που γινόταν η συνεδρίαση τους είπε σε έντονο ύφος: «Εσείς διχάζετε το κόμμα και τη παράταξη εγώ φεύγω δεν ανέχομαι τίποτα».

Έντονο φραστικό επεισόδιο είχε και ο βουλευτής Χίου Κώστας Τριαντάφυλλος με τον Χρήστο Πρωτοπάπα που είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου και δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να παραιτηθεί από την θέση του υπεύθυνου για θέματα Ναυτιλιακής Πολιτικής.

«Κόλαση» στο Συντονιστικό του ΠΑΣΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

The post «Κόψτε την πλάκα και σοβαρευτείτε» – Εσωκομματική κόλαση στο ΠΑΣΟΚ λόγω Παπανδρέου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα