Τζιτζικώστα στηρίζουν οι ΑΝ.ΕΛ. Αύριο η απόφαση για το Δήμο Πειραιά

Στη στήριξη του Απόστολου Τζιτζικώστα για την περιφέρεια της κεντρικής Μακεδονίας, προχωρούν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, μετά από ομόφωνη απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής του Νομού Θεσσαλονίκης του κόμματος.Στη σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι «ο Αγώνας και το Μήνυμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Πάνου Καμμένου,

Ενώνει τους Έλληνες και ανοίγει το δρόμο της Απελευθέρωσης της Πατρίδας μας» και προστίθεται:

«Εδώ στην Κ. Μακεδονία, στην πορεία για τις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου, οι διακηρυγμένες Αρχές του συνδυασμού «Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία» όπως διατυπώθηκαν από τον επικεφαλής του, Απόστολο Τζιτζικώστα, αλλά και όπως διαμορφώνονται στην κοινωνία, ως πλειοψηφικό ρεύμα, συναντιούνται και ενώνονται με τις Ιδρυτικές μας Αρχές και Αξίες.
Η ξεκάθαρη θέση του Απόστολου Τζιτζικώστα για τη Μακεδονία, τα Εθνικά μας θέματα και την πολιτική των Μνημονίων οδήγησε τη Συντονιστική Επιτροπή Ν. Θεσσαλονίκης με ομόφωνη απόφασή της να προτείνει τη στήριξή του.

Όλοι Μαζί Μπορούμε και θα τους Νικήσουμε”.

Εντωμεταξύ το μεσημέρι,σε κοινή συνεδρίασή τους, υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου, η κοινοβουλευτική ομάδα, η εκτελεστική γραμματεία και η γραμματεία τοπικής αυτοδιοίκησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων πήραν αποφάσεις για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αφού αξιολόγησαν τις προτάσεις των συντονιστικών επιτροπών του Κινήματος.

Οι ανακοινώσεις για πρόσωπα και συνδυασμούς θα γίνονται από τις συντονιστικές επιτροπές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα του Κινήματος από την γραμματεία τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρόκειται να στηριχθεί ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Μπενέτος και στη Θεσσαλία ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης του κινήματος Γιώργος Ακριβούλης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωί της Τετάρτης, πρόκειται να υπάρξει συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Αντώνη Καλογερόγιαννη (στέλεχος των ΑΝΕΛ) και με τον αντιδήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μελά (γιό του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Μελά) ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο, για να παρθεί η απόφαση ποιος τελικά από τους δυο θα πάρει το χρίσμα η οποία θα ανακοινωθεί προσωπικά από τον Πάνο Καμμένο.

Θ.Δ.

The post Τζιτζικώστα στηρίζουν οι ΑΝ.ΕΛ. Αύριο η απόφαση για το Δήμο Πειραιά appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κληρώνει, ΑΝΕΛ, Πειραιά,klironei, anel, peiraia