Κόπηκε στο μοντάζ σκηνή που έδειχνε τον «διάβολο – Ομπάμα»

Στο μοντάζ κόπηκαν οι σκηνές στις οποίες εμφανίζεται ένας ηθοποιός που παριστάνει τον σατανά και μοιάζει εκπληκτικά στον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, κατά την μεταφορά μίας τηλεοπτικής σειράς για τη ζωή του Ιησού, στη μεγάλη οθόνη.

Όπως ανέφεραν οι παραγωγοί της ταινίας «Υιός του Θεού», η οποία είναι βασισμένη στη δημοφιλή μίνι σειρά του 2013 «Η Βίβλος», αφαίρεσαν τα «προσβλητικά» πλάνα.

Για τον λόγο αυτό και ο μαροκινός ηθοποιός Μοχαμέν Μεχντί Ουαζανί, δεν θα εμφανιστεί στη ταινία.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η παραγωγός Ρόμα Ντάουνι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Hollywood

Reporter: «Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι ο διάβολος βρίσκεται στην αίθουσα του μοντάζ. Τώρα πρόκειται για μία ταινία για τον Ιησού, τον υιό του Θεού, και ο διάβολος δεν θα εμφανιστεί».

Παράλληλα, συμπλήρωσε: «Κάποιος έκανε ένα σχόλιο ότι ο ηθοποιός που παριστάνει τον διάβολο μοιάζει με τον πρόεδρό μας και ξαφνικά τα μέσα ενημέρωσης τρελάθηκαν. Την επόμενη ημέρα, ενώ ήμουν βέβαιη ότι όλοι θα μιλούσαν για τον Ιησού, τελικά μιλούσαν για τον Σατανά».

Όπως είναι φυσικό οι φωτογραφίες του Ομπάμα και του Σατανά έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου από τον περασμένο Μάρτιο που άρχισε να προβάλλεται η μίνι σειρά από το History Channel στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ η πρεμιέρα της ταινίας, διάρκειας δύο ωρών, στις ΗΠΑ αναμένεται να γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο.

The post Κόπηκε στο μοντάζ σκηνή που έδειχνε τον «διάβολο – Ομπάμα» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα