Καθαρή νίκη για τον Υποστράτηγο ε.α. Ε.Δανιά

Την προτίμηση 3.365 συναδέλφων του κέρδισε ο Υποστράτηγος ε.α. Ευάγγελος Ν.Δανιάς που είναι ο νέος Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), μετά από μια εκλογική διαδικασία όπου και η προσέλευση των μελών της ΕΑΑΣ υπήρξε μαζική με περίπου 7.500 μέλη της ΕΑΑΣ να σπεύδουν στην κάλπη κάτι που θεωρείται τόσο δείγμα του ενδιαφέροντος τους για τόσο για το μέλλον της ΕΑΑΣ όσο και σαφές μήνυμα της απόφασης των Αποστράτων να διεκδικήσουν ενωμένοι τα δικαιώματα τους, κάτι άλλωστε που είχαν ζητήσει στο σύνολο τους οι υποψήφιοι της ΕΑΑΣ καλώντας τους συναδέλφους τους για αυτό το λόγο να

δώσουν δυναμικό παρών στις κάλπες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νίκη του Υποστράτηγου ε.α. Ε. Δανιά ήρθε παρά τις φήμες που τον ήθελαν να έχει αποσυρθεί από την διεκδίκηση της θέσης του Προέδρου της ΕΑΑΣ , φήμες τις οποίες ο ίδιος είχε διαψεύσει κατηγορηματικά. δηλώνοντας παρών στην εκλογική μάχη.

Τελικά αποτελέσματα εκλογών ΕΑΑΣΥποστράτηγος ε.α. Ευάγγελος Δανιάς 3.365Υποστράτηγος ε.α. Χρήστος Φαραντάτος 1.868Υποστράτηγος ε.α. Σπυρίδων Κατσαρός 1.499Υποστράτηγος ε.α. Δημήτριος Αρβανίτης 400Υποστράτηγος ε.α. Χαράλαμπος Σωτηρόπουλος 284(πηγη ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ)

Κώστας Αττίας

The post Καθαρή νίκη για τον Υποστράτηγο ε.α. Ε.Δανιά appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα