Καταγγελίες σοκ! Άγνωστοι αποπλανούν μαθητές στην Ιεράπετρα

Καταγγελίες για απόπειρα αποπλάνησης μαθητών, προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας. Το θέμα ήρθε στο φως μετά από καταγγελίες γονέων που είδαν τα τρομοκρατημένα παιδιά τους να ζητούν βοήθεια.

Αναλυτικότερα, έγγραφο προς όλους τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιεράπετρας και με κοινοποίηση στις αστυνομικές αρχές, απέστειλε το πρωί της Δευτέρας, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου κ. Μπαρμπεράκης, μετά από καταγγελίες για προσπάθεια

αποπλάνησης, ίσως και απαγωγής, έξω από δημοτικό σχολείο της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.

Όπως καταγγέλθηκε από τους γονείς αλλά και τα ίδια τα παιδιά, την προηγούμενη Τετάρτη και Πέμπτη, δυο μαθήτριες και ένας μαθητής είχαν βγει έξω από το σχολείο και σε κοντινή απόσταση από αυτό, ένα επιβατηγό αυτοκίνητο τους προσέγγισε με 5 επιβάτες με σκοπό την αποπλάνησή τους.

Τα παιδιά έντρομα, άρχισαν να τρέχουν μπαίνοντας στο σπίτι του ενός από τους τρεις μαθητές. Αμέσως ενημερώθηκαν οι γονείς τους, όπου με τη σειρά τους ενημέρωσαν τις κατά τόπους αστυνομικές αρχές.

Οι αστυνομικοί δεσμεύτηκαν για περισσότερες περιπολίες έξω από σχολεία, κάτι που ζήτησε και ο ίδιος ο Διευθυντής στο έγγραφό του.

Πηγή: prismanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα