Κασιδιάρης για Βενιζέλο:Το πολιτικό ανδρείκελο, όταν του έκανα ερωτήσεις φώναζε την ασφάλεια να με βγάλει έξω

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, πρωταγωνίστησε σήμερα σε δυο επεισόδια που εκτυλίχτηκαν στη συνεδρίαση της προανακριτικής κατά τη διάρκεια κατάθεσης του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Η πρώτη λογομαχία ξέσπασε μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη

και του Άδωνι Γεωργιάδη, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεκίνησε να κάνει ερωτήσεις στον κ. Βενιζέλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α. Γεωργιάδης σχολίασε κάποιες από τις ερωτήσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και ακολούθησε ένταση με αποτέλεσμα να διακοπεί για μερικά λεπτά η συνεδρίαση.

Στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από την αίθουσα ο κ. Βενιζέλος ξεσπάθωσε λέγοντας: «Διακρίνω μια αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης. Είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Και σε κάθε περίπτωση η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας ή το αντίθετο».

Η συνέχεια της συνεδρίασης ήταν δραματική και τα όσα ειπώθηκαν σε ιδιαίτερα έντονο τρόπο δείχνουν την έκρηξη που επακολούθησε:

Κασιδιάρης: «Εσύ Βενιζέλε έχεις έλλειψη τεστοστερόνης, γι’ αυτό και απ’ το βήμα της Βουλής λες “έλα καλέ”. Εγώ δεν είμαι λαμόγιο και απατεώνας σαν εσένα».

Βενιζέλος: «Είσαι όμως φασίστας και δεν μπορεί να έχει η Βουλή διάλογο με τέτοιες νοοτροπίες»

Κασιδιάρης: «Σκάσε γελοίε και χοντρέ».

Μετά από αυτή τη λογομαχία, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έσπασε τα ποτήρια που είχε μπροστά του καθώς και ένα μικρόφωνο.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρ. Μαρκογιαννάκης αντιδρώντας σε αυτό το γεγονός στέρησε τον λόγο από τον κ. Κασιδιάρη, μέχρι το τέλος της συνεδρίασης.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατέθεσε πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Προανακριτικής, Χρ. Μαρκογιαννάκη και προέβη στις παρακάτω δηλώσεις: «Δέχτηκα ανοίκεια επίθεση από ένα πολιτικό ανδρείκελο που παριστάνει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει όμως να ξέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια, οι οποίοι αντιδρούν όταν τους προσβάλλουν. Με πρόσβαλλε και στη συνέχεια καλούσε την αστυνομία για να με βγάλουν από την αίθουσα και να μην υποβάλλω ερωτήσεις στον πιο κρίσιμο μάρτυρα. Αυτή η Προανακριτική έχει τάσεις συγκάλυψης. Είναι μία παρωδία και γελοία διαδικασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα