Κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ, τάχθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά την επίσκεψή του χθες στην εταιρεία. «Η ΕΥΔΑΠ είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση, που παράγει κοινωνικό έργο, αξιοποιώντας ένα κοινωνικό αγαθό υψίστης σημασίας. Πιστεύουμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία και την επιχειρηματικότητα,

αλλά υπάρχει ένας πολύ σκληρός πυρήνας κοινωνικής προσφοράς -όπως αυτή που προσφέρει η ΕΥΔΑΠ- που πρέπει να παραμείνει κάτω από την ομπρέλα της Πολιτείας» δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος απευθυνόμενος στους εργαζόμενους.

Πριν την επίσκεψη στην ΕΥΔΑΠ, ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος είχε επισκεφθεί το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), όπου συναντήθηκε με τη Διοίκηση και τους εργαζομένους. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης έγινε κοινωνός της υπερπροσπάθειας που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι – παρά την υποστελέχωση - ώστε να μπορεί το ΕΚΑΒ να ανταπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες του Συστήματος. «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους ιδιαίτερα μάλιστα για την επιτυχή ανταπόκριση του ΕΚΑΒ στην περίοδο διαθεσιμότητας των οδηγών ασθενοφόρων των νοσοκομείων. Το αποτέλεσμα αυτό επετεύχθη χάρις στον άρτιο επιχειρησιακό σχεδιασμό και το φιλότιμο των εργαζομένων», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κος Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης επισκέφθηκε επίσης το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς.

The post Κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ ο Γιώργος Κουμουτσάκος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα