Καρφώνει τον Τσοχατζόπουλο ο ξάδελφος Ν. Ζήγρας

Ο συγκατηγορούμενος και εξάδελφος του Άκη Τσοχατχζόπουλου, Νίκος Ζήγρας, αποδίδει στον πρώην υπουργό κεντρικό ποινικό ρόλο στην υπόθεση με τις χρυσές μίζες.

Στην απολογία του ο κ. Ζήγρας χαρακτήρισε τον κ. Τσοχατζόπουλο ηθικό και φυσικό αυτουργό και παραλήπτη όλων των χρημάτων που προέρχονταν από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ζήγρας ανέφερε: «Όλα τα ακίνητα που αγοράστηκαν ήταν επιλογή του

Άκη και προέρχονταν από μαύρο χρήμα. Σε εμένα αρχικά έλεγε ότι τα χρήματα αυτά ήταν Αράβων επενδυτών. Και τώρα προσπαθούν να ενοχοποιήσουν μόνο εμένα. Αν είχα εγώ όλα αυτά τα χρήματα θα είχα εξαφανιστεί και δεν θα με έβρισκε κανένας».

Κατά την απολογία του ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και παρ’ ολίγον αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε πως πριν ομολογήσει, για να μην τον πουν «ρουφιάνο», είχε προσπαθήσει να πείσει τον Άκη Τσοχατζόπουλο να ομολογήσει. Το έκανε αυτό , όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ακόμα και μέσα στη φυλακή εισπράττοντας κάθε φορά την οργισμένη άρνηση του.

Μάλιστα ο κ. Ζήγρας προέβη και σε μία σκληρή αποκάλυψη λέγοντας ότι «αισθανόμουν ευγνωμοσύνη γιατί ο Τσοχατζόπουλος μου είχε καλύψει τα έξοδα νοσηλείας στη Γερμανία όταν αρρώστησα σοβαρά, αλλά μετά κατάλαβα ότι το έκανε για να μην πεθάνω και δεν προλάβω να του πω για όλους τους λογαριασμούς που είχα ανοίξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα