Καπερνάρος: Πού πήγαν τα λεφτά από το Ταμείο Αλληλεγγύης;

Κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, ως προς τη διαχείριση του Ταμείου Αλληλεγγύης.

«Η μνημονιακή κυβέρνηση δεν βοηθά τους άπορους και τους αδύναμους»

«Θεωρούμε ανεπίτρεπτο και ανήθικο να μην γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες πώς και που διατίθενται τα χρήματά τους», τονίζει μεταξύ άλλων σε δήλωση του ο Βασίλης Καπερνάρος.

«Αυτές τις ημέρες τίθεται σε ισχύ

άλλο ένα πακέτο μέτρων εξαθλίωσης των ευπαθών ομάδων της χώρας. Από τη μία, την ώρα που μειώνονται οι συντάξεις, η κυβέρνηση αυξάνει την συμμετοχή των ασφαλισμένων με 1 ευρώ ανά ιατρική συνταγή και από την άλλη επιβάλλεται το χαράτσι ασθενείας των 25 ευρώ στα νοσοκομεία για το οποίο ακόμη και οι κυβερνητικοί συνεταίροι του ΠΑΣΟΚ «κλαίνε» και διαμαρτύρονται σε όλα τα ΜΜΕ», υπογράμμισε ο Β. Καπερνάρος.

Ακόμη, πρόσθεσε: «Όλα αυτά γίνονται σύμφωνα με την μνημονιακή κυβέρνηση, για να βοηθηθούν άποροι, αδύναμοι και ανασφάλιστοι. Απαιτούμε να γίνει γνωστό στον Ελληνικό λαό ποιο είναι το ποσό που έχει συγκεντρωθεί έως σήμερα από το περίφημο ταμείο αλληλεγγύης που υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε για να βοηθά άπορους, αδύναμους και ανασφάλιστους».

Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ, τόνισε: «Προειδοποιούμε ότι θα πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να δώσει πλήρη στοιχεία για τον τρόπο διαχείρισης του ποσού αυτού και να γνωστοποιήσει λίστα με τους προορισμούς των χρημάτων αυτών. Αν δεν το κάνει, θα υπενθυμίσουμε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τις υποχρεώσεις της και τις πράξεις καθήκοντός της που αφορούν σε τέτοια θέματα. Σε τέτοιες στιγμές θεωρούμε ανεπίτρεπτο και ανήθικο να μην γνωρίζουν όλοι οι ‘Έλληνες πώς και που διατίθενται τα χρήματά τους».

Πηγή: fosphotos.com/Panayiotis Tzamaros

The post Καπερνάρος: Πού πήγαν τα λεφτά από το Ταμείο Αλληλεγγύης; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα