Η Βούλα Πατουλίδου υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Η χρυσή ολυμπιονίκης, Βούλα Πατουλίδου θα είναι υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, για την Κεντρική Μακεδονία. Κατά την παρουσίαση της υποψήφιότητας της ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε ότι τη διάλεξε επειδή απέδειξε πως με επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά κανένας στόχος δεν είναι ακατόρθωτος.

Η κ. Πατουλίδου δέχτηκε όπως είπε την πρόταση του κ. Τζιτζικώστα καθώς ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας «επέδειξε αντιστασιακή ευγένεια», μη αποδεχόμενος την πρόταση του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά

να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης αντί για περιφερειάρχης. Να σημειωθεί πως η κ. Πατουλίδου ήταν υποψήφια νομάρχης Θεσσαλονίκης το 2006 με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και σε ερώτηση για τη σημερινή της επιλογή απάντησε πως τότε υπήρξε μια «διαμάχη κορυφής» στο Κίνημα που «ισοπέδωσε» τον χώρο, ο οποίος θα τη στήριζε.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δέχθηκε προτάσεις από τη Ν.Δ., τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής, καθώς και από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη τις οποίες και χαρακτήρισε «τιμητικές».

The post Η Βούλα Πατουλίδου υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με τον Απόστολο Τζιτζικώστα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα