Τα αποτελέσματα των ιστολογικών του Ιλί Καρέλι

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη Ιλί Καρέλι από τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που διενεργήθηκαν στη σωρό του, στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από τον εργαστηριακό έλεγχο προέκυψε η ύπαρξη ευρημάτων στεφανιαίας νόσου στην καρδιά του 42χρονου βαρυποινίτη. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε βλάβη σε ένα από τα τρία στεφανιαία

αγγεία της καρδίας, προερχόμενη από αθυροσκληρυντική αλλοίωση – συσσώρευση λίπους στα τοιχώματα της αρτηρίας – που σε συνδυασμό με το κάταγμα στο στέρνο εκτιμάται ότι προκάλεσε το θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων ο 42χρονος δεν υπέστη ηλεκτροσόκ και το τραύμα που είχε εντοπιστεί στην παλάμη του δεξιού του χεριού εκτιμάται ότι οφείλεται σε παλαιότερη πληγή.

Τα αποτελέσματα της ιστολογικής εξέτασης εστάλησαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης και από εκεί στις δικαστικές αρχές των Σερρών, προκειμένου να συμπεριληφθούν στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων.

The post Τα αποτελέσματα των ιστολογικών του Ιλί Καρέλι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα