Η συνάντηση του Δένδια με μαθητές Λυκείου και η ιστορία με το… τάλιρο

Με ένα διαφορετικό τρόπο επέλεξε να υποδεχτεί τους μαθητές του 1ου Λυκείου Υμηττού που βρέθηκαν στη ΓΑΔΑ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, ο οποίος τους αφηγήθηκε μια ιστορία από τα παλιά.

Ο Νίκος Δένδιας διηγήθηκε στους μαθητές του Λυκείου μια ιστορία από τα παιδικά του χρόνια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν ήμουν μικρός μια φορά, βρήκα στον δρόμο ένα τάλιρο. Ο πατέρας μου, για να με μάθει, με ρωτάει: Το τάλιρο είναι στην

τσέπη σου; Πήγαινε αμέσως στην Αστυνομία να το δώσεις. Είχε συνεννοηθεί με τον αστυνομικό, με το που πάω, μου τραβάει ένα βρίσιμο ο αστυνομικός που καθυστέρησα να εμφανιστώ με ένα καπέλο μέχρι εκεί, “δεν ντρέπεσαι;” μου είπε. Από τότε ό,τι λεφτά έβρισκα από τον φόβο τα ξαναπέταγα. Ο κύριος Σφακιανάκης και η Αστυνομία δεν είναι αυτό, είναι πολύ πιο γελαστό το πρόσωπο».

Οι μαθητές του Λυκείου συναντήθηκαν με τον υπουργό και τον διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη προκειμένου να ενημερωθούν για το διαδίκτυο, τους κινδύνους και την ασφαλή πλοήγηση.

Πηγή: Δημοκρατία

The post Η συνάντηση του Δένδια με μαθητές Λυκείου και η ιστορία με το… τάλιρο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα