Η Ρεπούση θέλει λόγο στην Παιδεία!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Πριν μερικά χρόνια ήταν απλώς ένα άτομο το οποίο έπρεπε να προσεγγίσει κανείς με το δίλλημα: πράκτορας ανθελληνικών γραμμών η αφελής και ανιστόρητη που βρήκε ευκαιρία να φανεί;

Αιτία του διλλήμματος το γνωστό άθλιο βιβλίο ιστορίας που εισήγαγε τη φρικωδία του «συνωστισμού» στη σφαγή της Σμύρνης από τους Τούρκους.

Ποιος να φανταζόταν ότι σήμερα το άτομο αυτό είναι σε σχεδόν …κυβερνητικό τομέα Παιδείας ως τομεάρχης.

Ναι,αν δεν το ξέρετε η διαβόητη για το βιβλίο ιστορίας Μαρία Ρεπούση είναι τομεάρχης Παιδείας της ΔΗΜΑΡ.

Όμως

η ΔΗΜΑΡ είναι ήδη κυβερνητικό Κόμμα,έτσι σε ελεύθερη ερμηνεία μπορεί να πει κανείς ότι η κ.Ρεπούση προΐσταται του τομέα Παιδείας ενός κυβερνητικού Κόμματος με αποφασιστικό λόγο για την Παιδεία.

Ευτυχώς όμως στη ΔΗΜΑΡ υπάρχουν κι άλλοι. Έτσι μικρή σημασία έχει μια ανακοίνωση που εξέδωσε ο τομέας Παιδείας της κ.Ρεπούση με την οποία ασκεί κριτική στο σχέδιο Αθηνά και στον υποστηριζόμενο από τη ΔΗΜΑΡ υφυπουργό Θ.Παπαθεοδώρου.

Ο τομέας της κ.Ρεπούση γράφει διάφορα στην ανακοίνωση περι μη υιοθέτησης των προτάσεων της ΔΗΜΑΡ στο τελικό σχέδιο κλπ

Ο κ.Παπαθεοδώρου της απάντησε ότι είναι «επί μέρους απόψεις που καταγράφονται μεν δεν ακυρώνουν δε την τρικομματική συμφωνία για μεταρρυθμίσεις».

Και μόνη η αντίδραση του τομέα της κ.Ρεπούση, δηλαδή της κ.Ρεπούση ουσιαστικά είναι ικανή ένδειξη ότι το «Αθηνά» κινείται σε σωστή κατεύθυνση.

Αλήθεια ο τομέας Παιδείας της κ.Ρεπούση έχει ενημέρωση,ανακοίνωση ,κάτι τέλος πάντων για την εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση στη Νομική της Αθήνας το ΠΡΟΑΥΛΙΟ της οποίας έχει γίνει κέντρο διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών;

Keywords
Τυχαία Θέματα