Η πρώην σύζυγος του Μ.Τζάκσον διεκδικεί την κηδεμονία τους

Την επιμέλεια των τριών παιδιών του Μάικλ Τζάκσον θα διεκδικήσει δικαστικά η πρώην σύζυγος του.

Σύμφωνα την αμερικανική ιστοσελίδα ΤΜΖ, η Ντέμπι Ρόουι, η μητέρα των δύο εκ των τριών παιδιών του Μάικλ Τζάκσον - της 16χρονης Πάρις και του 17χρονου Πρινς – επιθυμεί να αναλάβει την επιμέλειά τους, καθώς ανησυχεί για τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι του Τζάκσον όπου ζούνε τα παιδιά. Την κηδεμονία τον παιδιών έχει αναλάβει η μητέρα του Μαικλ Τζάκσον, Κάθριν.

Η Ρόουι επικαλείται την επαναστατική συμπεριφορά των δύο μεγαλύτερων παιδιών του βασιλιά της ποπ, ιδίως μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας της Πάρις, καθώς όπως υποστηρίζει ότι η κατάσταση τους δεν έχει βελτιωθεί καθόλου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ωστόσο ως πιο ευάλωτος και εκτεθειμένος σε κίνδυνο είναι ο πιο μικρός γιός του Τζάκσον ο 12χρονος Πρινς Μάικλ, γνωστός και ως Μπλάνκετ. Η Ρόουι θεωρεί επίσης ότι η γιαγιά τους είναι πολύ μεγάλη ηλικιακά για να τους προσφέρει αυτά που έχουν ανάγκη.

Η Ρόουι μάλιστα σχεδιάζει να καταθέσει νομικά έγραφα για να ζητήσει από τις δικαστικές αρχές να αναλάβει την κηδεμονία των παιδιών ώστε αν της επιτραπεί να τα πάρει μαζί της στο σπίτι της στην Καλιφόρνια.

Η Ντέμπι και ο Μάικλ Τζάκσον ήταν παντρεμένοι από το 1996 έως το 1999.

The post Η πρώην σύζυγος του Μ.Τζάκσον διεκδικεί την κηδεμονία τους appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα