Είναι καθ’οδόν και δεύτερο μωρό γιά το πριγκιπικό ζεύγος;

Στο πλαίσιο περιοδείας στη Νέα Ζηλανδία ο πρίγκιπας Ουίλιαμ άφησε να εννοηθεί ότι ένα δεύτερο μωρό βρίσκεται καθ’οδόν.

Η περιοδεία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ στη Νέα Ζηλανδία φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα απ’ο,τι φάνταζε εξ’αρχής καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τύπο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

άφησε να εννοηθεί πως η Κέιτ Μίντλετον ίσως είναι έγκυος.

Στη διάρκεια μιας συνάντησης με τη Σίνθια Ριντ, το πριγκιπικό ζεύγος έλαβε μια εσάρπα από μαλλί μερινός ως δώρο για το μωρό. Η χειροποίητη εσάρπα, το πλέξιμο της οποίας κράτησε 4 μήνες, ήταν το επίσημο δώρο της Νέας Ζηλανδίας για τη γέννηση του μικρού Τζορτζ τον περασμένο Ιούλιο. «Θα χρειαστεί ίσως να πλέξετε άλλη μια σύντομα!» φαίνεται πως σχολίασε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, σύμφωνα με πολλές εφημερίδες.

Η ίδια Σίνθια Ριντ είναι πεπεισμένη πως ο πρίγκιπας το εννοούσε σοβαρά, καθώς όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ο τρόπος που το είπε ήταν σαν να άφηνε έναν υπαινιγμό, να μου εμπιστευόταν ένα μυστικό».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Κέμπριτζ, μια πόλη στη Βόρεια νήσο. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Κέιτ Μίντλετον δεν ήπιε παρά μόνο μία γουλιά κρασί κατά την επίσημη δεξίωση το βράδυ της Πέμπτης, με αποτέλεσμα τα μέσα ενημέρωσης να διατυπώσουν ήδη από τότε εικασίες για μια δεύτερη εγκυμοσύνη.

Σήμερα το ζεύγος βρίσκεται στο Ντιούνεντιν, μια πόλη στη Νότια νήσο, όπου παρακολούθησε τη λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων στον αγγλικανικό καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου.

Οι δημοσιογράφοι που ακολουθούν το πριγκιπικό ζεύγος ζεύγος στην περιοδεία που πραγματοποιούν από τις 7 ως τις 25 Απριλίου στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, περιμένουν τώρα να δουν αν η Κέιτ θα πιει ένα ποτήρι κρασί στη δοκιμή κρασιών στο Κουίνσταουν που είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα.

The post Είναι καθ’οδόν και δεύτερο μωρό γιά το πριγκιπικό ζεύγος; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα