Η “πράσινη” μάζωξη στο Γκάζι…

Ηταν όλοι εκεί. Ο γνωστός για τις περατζάδες του απ’ όλα τα πολιτικά κόμματα και αποκόμματα κ. Μπίστης ο άεργος πλέον κ. Ραγκούσης ο νέος Λούθηρος κ. Μοσιάλος -που συμμετείχε ως “γκεστ σταρ” στις… τουρνέ που έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος στα σουβλατζίδικα της επαρχίας- ο κ. Φλωρίδης με τις ενδιαφέρουσες απόψεις που όμως για πολλά χρόνια έχει μείνει στα αζήτητα

ο πρώην τσάρος του Σημίτη κ. Χριστοδουλάκης ο κ. Τούντας ο κ. Μανιάτης και πολλοί άλλοι που εδώ και δεκαετίες προσφέρονται να σώσουν τη χώρα αλλά κανείς δεν τους παίρνει σοβαρά .

Γιαυτό φαίνεται πως οργανώνουν μόνοι τους συνάξεις στο Γκάζι.

Κάποια στιγμή πέρασε και η… εξόριστη στην Αμερική κυρία Διαμαντοπούλου αλλά έφυγε πολύ γρήγορα απογοητευμένη από πρόσωπα και περιβάλλον.
Γιατί πώς να το κάνουμε άλλο Μανχάταν και άλλο Γκάζι.

Οι κύριοι αυτοί αγωνιούν για το μέλλον της Κεντροαριστεράς το οποίο πάντα συνδέουν με το προσωπικό τους μέλλον και συμφέρον.
Γιατί στη συντριπτική τους πλειοψηφία για χρόνια η μοναδική συμβολή τους στην παραγωγική διαδικασία ήταν να σιτίζονται απ’ το δημόσιο κορβανά είτε κατέχοντας θέσεις διορισμένων είτε ως εκλεγμένοι.

Αν η κατάσταση στη χώρα δεν ήταν τόσο δραματική θα νόμιζε κανείς ότι πρόκειται για μια σύναξη φαντασμάτων του παρελθόντος.

Αλλά με τη δραματική τροχιά που έχουν πάρει τα πράγματα οι συνάξεις αυτές προκαλούν την κοινωνία.

Πηγή: http://www.lykavitos.grTweet

Keywords
Τυχαία Θέματα