Η ομιλία των Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια μετά τον τελικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένιωθαν ευτυχισμένοι, περήφανοι και δικαιωμένοι. Και αυτό φαινόταν… Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αμέσως μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας μίλησαν στα αποδυτήρια στην ομάδα μοιράζοντας συγχαρητήρια και τονίζοντας πως οι ίδιοι ποτέ δεν έπαψαν να πιστεύουν στις δυνατότητές της. Μάλιστα ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως είχε προβλέψει μετά το χαμένο τελικό πως θα έρθει η κούπα στον Πειραιά.

«Συγχαρητήρια

σε όλους σας, γράψατε ιστορία. Μας κάνατε περήφανους. Κερδίσατε την ΤΣΣΚΑ με 20 πόντους, βάλατε 90 πόντους σε 30 λεπτά στη Ρεάλ, δεν ξέρω αν αυτό έχει ξανασυμβεί. Καθιερώνετε νέους όρους στο μπάσκετ. Συγχαρητήρια και πάλι», ήταν το μήνυμα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Ο αδερφός του, Γιώργος Αγγελόπουλος, τόνισε με τη σειρά του: «Συγχαρητήρια, σας ευχαριστούμε πολύ. Είναι καταπληκτικό αυτό που πετύχατε. Είναι μια ιστορική βραδιά. Όπως θα θυμάστε, μετά το χαμένο τελικό του Κυπέλλου, είχαμε έρθει και σας είχαμε πει κάποια πράγματα με κλειστές πόρτες. Σας είχαμε πει πως θα πάμε και θα πάρουμε το ευρωπαϊκό, όπως πέρσι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτό δεν βγήκε προς τα έξω και όταν λέμε κάτι με κλειστές πόρτες μένει μεταξύ μας. Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία της ομάδας. Όπως καταλάβατε, το εννοούσαμε και δεν ήταν κάτι για να χαϊδέψουμε αυτιά. Αυτό πιστεύαμε και αυτό πετύχαμε. Συγχαρητήρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα