Η Μυρτώ χαροπαλεύει και κάποιοι χειροκρότησαν το τέρας!

Του Γιάννη Ντάσκα

Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε και ελπίζουμε να μην μας το μετέφεραν σωστά. Ήταν λέει κάμποσα άτομα στη Σύρο (ποιας εθνικότητας;) στη δίκη του τερατόμορφου που κακοποίησε σε ακραίο βαθμό τη μικρή Μυρτώ στην Πάρο. Και όταν έφεραν το τερατόμορφο για να δικαστεί τον… χειροκρότησαν! Μας το είπαν όταν ψάξαμε για την τύχη του 15χρονου κοριτσιού , η κακοποίηση του οποίου συγκλόνισε την Ελλάδα και έγινε από Πακιστανό «υψηλού επιπέδου».

Ήταν «πολιτικοποιημένο» (ναι, το τερατόμορφο) και από

φόβο (;) μην κακοποιηθεί στη φυλακή τον κρατούν στην πτέρυγα τωνVIP!.. Η 15χρονη δεν έχει ανακτήσει καθόλου τις αισθήσεις, δεν έχει καμία λειτουργία και την μετέφεραν σε ένα κέντρο στη Μασσαχουσέτη των ΗΠΑ ελπίζοντας ότι θα τα καταφέρει. Ειδικοί γιατροί από την Ελλάδα, το Ισραήλ και τις ΗΠΑ είπαν στην οικογένεια να κάνει υπομονή καθώς έχουν ενδείξεις ότι η Μυρτώ υπάγεται σε μια κατηγορία η οποία έχει πιθανότητες ολικής επαναφοράς.

Τα ιατρικά χρονικά καταγράφουν περιπτώσεις ανθρώπων στους οποίους οι γιατροί δεν έδιναν-επιστημονικά- καμία ελπίδα συνιστούσαν υπομονή για το θαύμα και έγινε σε πολλές περιπτώσεις ολική επαναφορά. Μάλιστα σε πρόσφατη περίπτωση μητέρα κατά τη διαδικασία του τοκετού έμεινε φυτό, δεν είχε καμία απολύτως ένδειξη κάποιας λειτουργίας και ξαφνικά μετά 4,5 μήνες άνοιξε τα μάτια και άρχισε να διηγείται μια ιστορία την οποία απέδωσαν σε κανονικό και μεγάλης διάρκειας όνειρο στον παρατεταμένο απόλυτο «ύπνο».

Αυτές τις ημέρες λοιπόν κατά τις οποίες είχε προγραμματιστεί η δίκη του τερατόμορφου δολοφόνου της μικρής Μυρτούς σε συνεργασία με την ΙΝΤΕΡΠΟΛ οι Αστυνομίες της Ελλάδας, της Γερμανίας, της Τσεχίας, της Αυστρίας εξάρθρωσαν κύκλωμα το οποίο με διάφορους τρόπους «συνέδραμε» τον εποικισμό της Ευρώπης με χιλιάδες μουσουλμάνους. Κατασχέθηκε τεράστιο υλικό με το οποίο έφτιαχναν πλαστά διαβατήρια και πλαστές ταυτότητες και με αυτά τα πλαστά έγγραφα μετέφεραν με κάθε τρόπο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη τους λαθρομετανάστες. Εγκέφαλοι της σπείρας Αλγερινοί και Πακιστανοί.

Οι Αστυνομίες έκαναν δεκάδες συλλήψεις στην Ευρώπη και στην Αθήνα ακόμα μαζεύουν χιλιάδες διαβατήρια και ταυτότητες με τις οποίες η σπείρα έναντι αδράς αμοιβής εποικίζει την Ευρώπη και ορισμένα πρακτόρια της Νέας Τάξης και του Νέου Εποικισμού παραμυθιάζουν τον κόσμο με «πολιτικούς πρόσφυγες» και άλλα συναφή. Ουδεμία από τις 57 μουσουλμανικές χώρες του πλανήτη έχει δημοκρατία. Επομένως όλοι οι κάτοικοι και των 57 χωρών έχουν λόγους πολιτικούς να μετακομίσουν στην Ευρώπη και ζωή νά ‘χουν είναι περίπου ένα δισεκατομμύριο ψυχές. Μπορούν να έρθουν όλοι και χωράνε όλοι; Η μήπως προτείνουν να… αυτοκτονήσουν οι Ευρωπαίοι για να μείνουν ελέυθερα τα σπίτια και να κοιμούνται ανά 10 σε κάθε δωμάτιο ώστε να βοηθηθεί και η αναπαραγωγή τους;

Ενδεικτικά και σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν τρεις (3) έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε σπίτια στην Αθήνα, όπου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.107 διαβατήρια, 803 ταυτότητες και 50.000 περίπου υδατογραφήματα όλων σχεδόν των χωρών της υφηλίου, καθώς και τεράστια ποσότητα πρώτων υλών (διαφάνειες, υδρογραφήματα ευρωπαϊκών χωρών) που χρησιμοποιούνται στη νοθεία ταξιδιωτικών εγγράφων. Τα αντικείμενα αυτά, συνιστούν τη μεγαλύτερη ποσότητα που έχει κατασχεθεί ποτέ πανευρωπαϊκά. Επιπλέον, εκτιμάται ότι το μεγαλύτερο μέρος των λαθροδιακινούμενων από τη χώρα μας, παραλάμβανε και χρησιμοποιούσε διαβατήρια και άλλα έγγραφα από το προαναφερόμενο κύκλωμα, τα κέρδη του οποίου, από τη δραστηριότητα αυτή, υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τα 3.000.000 ευρώ.

The post Η Μυρτώ χαροπαλεύει και κάποιοι χειροκρότησαν το τέρας! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα