Η «καταστροφή» του Μήτρογλου

Η παρουσία του Έλληνα επιθετικού στην ομάδα της Φούλαμ δεν είναι όπως τη φαντάζονταν ίδιος αλλά και οι φανατικοί οπαδοί του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail, αυτό μπορεί να είναι και το τέλος , του Κώστα στην Αγγλική ομάδα, που θα να τον οδηγήσει σε μεταγραφή.

Λόγος είναι ότι Φούλαμ, υποβιβάστηκε από την Πρέμιερ Λιγκ κι ετοιμάζεται να ξεφορτωθεί τα μεγάλα συμβόλαια. Ένα από αυτά είναι του Μήτρογλου με τον αγγλικό Τύπο να κάνει λόγο για καταστροφή.

«Η μεταγραφή-ρεκόρ της ομάδας

ήταν καταστροφή και η Φούλαμ θα προσπαθήσει να περιορίσει τη ζημιά», τονίζει η Daily Mail, ενώ αναφέρεται και στην έκπληξη του Φέλιξ Μάγκατ όταν διαπίστωσε ότι οι Λονδρέζοι έδωσαν 15 εκατ. ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή που προερχόταν από τραυματισμό και δεν θα μπορούσε να βοηθήσει άμεσα.

Ο Έλληνας παίκτης, είχε μόλις τρεις εμφανίσεις χωρίς να σκοράρει και δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια. Οι ετήσιες αποδοχές του φτάνουν τα 2 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που δεν μπορεί να καλύψει η αγγλική ομάδα μετά τον υποβιβασμό της και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι.

The post Η «καταστροφή» του Μήτρογλου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα