Η ιστορία του Rich στη Γλυφάδα που χάθηκε στις φλόγες

Παρανάλωμα του πυρός έγινα τη νύχτα το μοδάτο στέκι της Γλυφάδας «Rich», μετατρέποντας το κέντρο τη πόλης σε εμπόλεμη ζώνη!

Η καφετέρια βρίσκεται στο ισόγειο τριώροφου κτιρίου και πάνω από το κατάστημα, βρίσκονται τα γραφεία του ΕΟΠΥΥ.

Πριν από λίγη ώρα, η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, ενώ παρέμεναν στο σημείο 27 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, που επιχειρούσαν για την πλήρη κατάσβεσή της.

Τα αίτια της πυρκαγιάς είναι μέχρι στιγμής άγνωστα και θα ερευνηθούν από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Η

ατμόσφαιρα στην περιοχή ήταν αποπνικτική για αρκετή ώρα. Λόγω των ευφλεκτων υλικών, η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις και προκάλεσε μεγάλες ζημιές στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ, που στεγάζονται στο κτίριο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από το ισόγειο, αλλά γρήγορα επεκτάθηκε στους υπόλοιπους ορόφους.

Να σημειώσουμε οτι το συγκεκριμένο καφέ-εστιατόριο ήταν αγαπημένο στέκι πολλών από τους αγαπημένους «επώνυμους» του Τσιλιπουνιδάκη του Star. Aθλητές (στη φωτό ο Ντομινίκ με τον Πρίντεζη), τραγουδιστές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, νταλαβεριτζήδες της κοινωνικής και κοσμικής ζωής περνούσαν από το Rich της Ζησιμοπούλου.

Στο πάρτυ για τα 4 χρόνια λειτουργίας του Rich στη Γλυφάδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ειδικών παρευρέθηκαν η Έλενα Βρεττού, η Λουκαΐτη Αλεξία, η Μάντα Παπαδάκου με την οδοντίατρο Γιώτα Τριγώνη, ο Βαλέριος Λεωνίδης με την Κατερίνα Θάνου, η Ελίνα Κέφη, η Άντζελα Ευριπίδη, Στέλλα Γιαμπουρά, ο Θάνος Πετρέλης η Συγγραφέας Χρύσα Δημουλίδου ο Κώστας Αλιμπέρτης με την συνοδό του, η Μάγδα Τσέκου με την Άρτεμης Τσακάλου ο Ηλίας Πανταζόπουλος, ο Νίκος από τον γνωστό οίκο Νίκος Τάκης, και άλλοι πολλοί.
Φυσικά με την παρουσία του τίμησε και ο Γλυφαδιώτης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τους φίλους του Ιδιοκτήτες, Γιάννη Κόκκινο και Γιάννη Πανόπουλο.

Πηγή: kourdistoportocali.com

Σχετικά άρθρα

http://www.paraskhnio.gr/2013/05/22/stachti-ke-apoka%CE%90dia-eginan-kafeteria-ke-o-eopii-glifadas/

Keywords
Αναζητήσεις
γιαννης κοκκινος γλυφαδα, γιαννης κοκκινος rich
Τυχαία Θέματα