Η γραμματέας των Beatles ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της κοντά στο θρυλικό συγκρότημα

Ίσως μια από τις σημαντικότερες εποχές των εποχών ήταν η Freda Kelly, η οποία διετέλεσε γραμματέας των Beatles, για 11 ολόκληρα χρόνια…

Η 68χρονη πλέον Freda, στάθηκε στο πλευρό του συγκροτήματος πρώτη φορά το 1962, όταν ήταν μόλις 17 ετών. Σήμερα, είναι πρωταγωνίστρια στο μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ «Good Ol’ Freda», που θα προβληθεί στη Βρετανία στις 10 Δεκεμβρίου.

Της είχαν δοθεί περίπου 7 ευκαιρίες να γράψει βιβλίο για τις στιγμές που έζησε κοντά στα « σκαθάρια», αλλά εκείνη αρνήθηκε γιατί όπως είπε η ίδια, το θεώρησε

κακή ιδέα να πουλήσει τις αναμνήσεις τις για χρήματα.

«Θα μπορούσα να είχα γίνει εκατομμυριούχος» αναφέρει σήμερα η Freda και συνεχίζει: «Ποτέ δεν ήθελα να γράψω βιβλίο. Υπάρχουν τόσα βιβλία εκεί έξω. Επίσης, πάντα πίστευα ότι ήθελαν το «ζουμί» και τις διαφωνίες, και εγώ δεν πιστεύω σε αυτό!».

Μήπως είναι κάτα κάποιο τρόπο ακόμα αφοσιωμένη στη μπάντα, αναρωτιέται ο δημοσιογράφος; «Ίσως» απαντά.

Ο μικρός της εγγονός, ήταν η αιτία που έκανε τη γραμματέα να λύσει τη σιωπή της μετά από τόσα χρόνια…

«Ηθελα να αφήσω ένα μικρό φιλμ για τον εγγονό μου Νάιαλ, για να γνωρίζει τι έκανε η γιαγιά του στα νιάτα της. Είναι τριών ετών. Θέλω να είναι υπερήφανος», λέει η Kelly.

Οι αρμοδιότητες της όμως στη δουλειά ήταν αν μη τι άλλο… εξωφρενικές. Η 68χρονη μιλά για το fan club της μπάντας, το οποίο διαχειριζόταν αλλά και για τις παραχωρήσεις που είχε κάνει σε ορισμένες θαυμάστριες.

Μιλώντας για τα αίτια της διάλυσης του γκρουπ, αναφέρει πως θεώρησε ως πρώτο «κακό» το θάνατο του μάνατζερ του συγκροτήματος, Brian Epstein, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση. Κατόπιν, ήταν η επιθυμία του καθενός να ακολουθήσει τα δικά του πρότζεκτ.

Υπήρξε, όμως, και κάτι ακόμα… H «εισβολή» της συντρόφου του Lennon, Yoko Ono, στο στούντιο ηχογράφησης, παραβιάζοντας τον άγραφο νόμο, που ήθελε τα κορίτσια των μελών του γκρουπ να μην μπαίνουν εκεί…

Σχετικά με τη δολοφονία του Lennon, η Freda, είπε χαρακτηριστικά πως δεν ήξερε τι να κάνει, πως αν και κατά κάποιο το περίμενε, όπως και το χαμό του Harisson, είχε σοκαριστεί…

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου, για το αν υπήρξε φλερτ με κάποιο από τα θρυλικά «σκαθάρια», η γραμματέας απάντησε χαμογελαστή: «Ήμαστε όλοι έφηβοι! Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου!»

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ

The post Η γραμματέας των Beatles ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή της κοντά στο θρυλικό συγκρότημα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα