Η «μπόμπα» Kelly Brook βλάπτει σοβαρά την… οικογένεια!

Η «μπόμπα» Kelly Brook, είναι αναμφίβολα μια από τις εκρηκτικές παρουσίες παγκοσμίως και εκατομμύρια άντρες θα έκαναν τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα για μια βραδιά μαζί της! Το θέμα είναι πως η σαγηνευτική καλλονή, ακόμα και άθελά της, βλάπτει σοβαρά τον θεσμό της οικογένειας!

Τον μπελά του βρήκε ένας Βρετανός Tom Cowan, όταν για να δείξει τον θαυμασμό του προς το εκθαμβωτικό μοντέλο, σχολίασε σε μια σέξι φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας με αρκετή δόση υπερβολής και χιούμορ πως: «Είναι τόσο

σέξι, που θα παρατούσα σύζυγο και παιδιά για μια νύχτα μαζί της!».

Σε ελάχιστο χρόνο, έγινε χαμός με τα τα επικριτικά σχόλια και τα dislike προς το σχόλιο του Tom να είναι εκατοντάδες! Πολλοί χρήστες, σχολίασαν πως «είσαι πολύ τυχερός που η γυναίκα σου δεν είδε το σχόλιο», αλλά η αλήθεια έμελε να είναι… διαφορετική! Λίγες ώρες μετά, σύζυγος του Τομ μπήκε και σχολίασε πως: «Ο ηλίθιος σύζυγός μου, ξέχασε πως τα σχόλια του εδώ (σσ Instagram) εμφανίζονται και στο Facebook. Δεν αξίζεις τα όμορφα παιδιά μας και ελπίζω πως ο αδερφός σου έχει χώρο στον καναπέ του, διότι θα αλλάξω κλειδαριές!»

The post Η «μπόμπα» Kelly Brook βλάπτει σοβαρά την… οικογένεια! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα