Η ατάκα του Δώνη στον Μήτρογλου

Ο αθλητικός Τύπος καταγράφει την Παρασκευή (6/7) μερικές άγνωστες λεπτομέρειες από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ σε αθλητικό κέντρο του Αρνεμ.

* Μέσα στις συνήθειες του Δώνη είναι και η συνεργασία με ειδικό εργοφυσιολόγο. Έτσι, στο Αρνεμ βρίσκεται και ο Θανάσης Ζαλαβράς, τον οποίο πληρώνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ!

* Πλην του ΠΑΟΚ, που έχει δείξει να προτιμά το Ντόορβερθ, η Λίτεξ Λόβετς, είναι η ομάδα με την πιο συχνή παρουσία στο συγκεκριμένο
κέντρο. Μάλιστα υπήρχαν σεζόν που τόσο ο “Δικέφαλος” όσο και οι Βούλγαροι βρίσκονταν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και οι παίκτες των δυο ομάδων παρακολουθούσαν μαζί -στο λόμπι του ξενοδοχείου- την κλήρωση γνωρίζοντας πως υπήρχε η πιθανότητα να τεθούν αντιμέτωποι.

* “Και πώς δεν πήγες Μύκονο εσύ, ρε Κώστα;” ήταν η ατάκα που πρόσφερε περισσότερο γέλιο από το σύντομο τετ α τετ του Μήτρογλου με τον Δώνη στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ. Ο Γιώργος Δώνης έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Μήτρογλου για την προσπάθεια που έκανε τόσο εκείνος όσο και όλοι οι παίκτες της Εθνικής στο EURO.

*Σε σχέση με το αρχικό πρόγραμμα, ένα ακόμη φιλικό προστέθηκε σε αυτά που θα δώσει ο ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Αυτό κόντρα στη Οτελούλ. Αναλυτικά: 10/7 με Οτελούλ (Ντόορβερθ), 14/7 με Μονς (Ντόορβερθ), 18/7 με Τσβόλε (Ντόόρβερθ), 21/7 με Ιστανμπούλ (Βέτσεμπ), 26/7 με Αϊντχόφεν (Τούμπα).

Πηγή: sport24

Keywords
Τυχαία Θέματα