Τους δράστες της βομβιστικής επίθεσης επικήρυξε η Βοστώνη

Την “κεφαλήν επί πίνακι” του δράστη ή των δραστών που έσπειραν τον θάνατο και τον πανικό στη Βοστώνη ζητούν ενώσεις για την δημόσια ασφάλεια στην πόλη που δέχτηκε την «ημέρα των Πατριωτών» «τυφλά» τρομοκρατικά κτυπήματα.

Την ώρα που το FBI ηγείται των ερευνών που διεξάγονται για να διαλευκανθούν τα αίτια και να εντοπιστούν οι δράστες , οι κάτοικοι της Βοστώνης παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους προσφέροντας το ποσό των 50 χιλιάδων δολαρίων σε όποιον ξέρει πληροφορίες που θα οδηγήσουν τον εντοπισμό των ενόχων.

Ενώσεις

αστυνομικών υπαλλήλων και ντεντέκτιβ ενώνουν τις δυνάμεις τους συγκεντρώνοντας το χρηματικό αυτό ποσό για όσους διαθέτουν χρήσιμες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στη σύλληψη των βομβιστών.

Σύμφωνα, μάλιστα, με μέσα ενημέρωσης της Βοστώνης, σε ένδειξη συμπαράστασης και αληλεγγύης προς τις οικογένειες που επλήγησαν από τα «τυφλά» τρομοκρατικά κτυπήματα , οι ενώσεις πραγματοποιούν από χτες έρανο για την συγκέντρωση χρημάτων που θα ανακουφίσουν τους πληγέντες.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο «Drudgereport.com», ο Τόμας Νι, από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Βοστώνης υπόσχεται ότι θα βρει το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις.

«Θα βρούμε αυτό το πρόσωπο και θα το οδηγήσουμε στην Δικαιοσύνη», δήλωσε ο Νι.

«Είναι απαράδεκτο ότι κάποιος μπορεί να διαταράξει την ζωή τόσων πολλών ανθρώπων μέσα σε δευτερόλεπτα, αλλά θα είμαστε εκεί για αυτές τις οικογένειες, κάθε μέρα και θα τους προσφέρουμε ότι μπορούμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα