Η απόφαση του ΣτΕ δικαιώνει τον Στρ. Σιμόπουλο

Είναι γνωστό τοις πάσι πως ο Γιάννης Μπουτάρης διοικεί το δήμο με τη λογική του «πες, πες κάτι θα μείνει». Τρία χρόνια τώρα προτιμά τα λόγια και έχει αφήσει τα έργα… στην άκρη! Στο παραπάνω συμπέρασμα άλλωστε καταλήγει το σύνολο των συμπολιτών μας που στις καθημερινές τους συζητήσεις μιλούν για «βρώμικη» πόλη, χωρίς υποδομές! Aν ο δήμαρχος δεν μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό, τουλάχιστον οφείλει να μην «μπαίνει» εμπόδιο στα μεγάλα έργα που αποδεδειγμένα άλλοι πασχίζουν να γίνουν!

Ας πάρουμε το παράδειγμα του Μετρό, που μετά

από τους μήνες απραξίας που χάθηκαν, το αρμόδιο υπουργείο και ο σχετικός Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων τοποθέτησαν στην κορυφή της ατζέντας με σκοπό την ολοκλήρωσή του στο συμβατικό χρόνο!

Το Συμβούλιο της Επικρατείας εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία δεν επιτρέπει την απόσπαση των αρχαιοτήτων του σταθμού της Βενιζέλου και ο κυρ Γιάννης βγήκε… ικανοποιημένος για αυτή την έκβαση! Υπενθυμίζεται άλλωστε πως ο ίδιος δήλωνε πως «μόνο πάνω από το πτώμα του» θα απομακρυνθούν οι αρχαιότητες από τον εν λόγω σταθμό! Και αυτό έμεινε στο λαό της Θεσσαλονίκης. Ότι δηλαδή ο δήμαρχος της πόλης δεν πρόκειται να… «αλλαξοπιστήσει» και πως θα παραμείνει σταθερός στην άποψή του.

Διαβάστε περισσότερα στο karfitsa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα