Γ.Παναγιωτακόπουλος: Συμμετέχοντες στους «58» ήταν πολέμιοι του Ανδρέα Παπανδρέου

Κατά της «πρωτοβουλίας των 58», να «κατέβουν» στις ευρωεκλογές με το σχηματισμό «Προοδευτικής Δημοκρατικής Παράταξης» έβαλε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος χαρακτηρίζοντάς τους περισσότερους εκ των συμμετεχόντων «υπονομευτές, συκοφάντες και πολέμιους του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος, δεν παρέλειψε να τονίσει πως η κάθοδος στις ευρωεκλογές «ήταν προειλημμένη απόφασή – ήδη με δηλώσεις Μπίστη από τον Οκτώβριο του 2013», καταδεικνύοντας έτσι, όπως επεσήμανε

«ότι το ζητούμενο για τους νέους και παλιούς «σωτήρες» της χώρας, δεν είναι άλλο από την πολιτική επιβίωση και την αναζήτηση νέων ρόλων στο πολιτικό σκηνικό της κρίσης. Άλλωστε αποτελούν γνήσια τέκνα της συμβιβασμένης και ηττημένης σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας που σε τίποτα δεν διαφοροποιείται από το νεοφιλελευθερισμό».

Αναφερόμενος στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως «η προσπάθεια του σημερινού ΠΑΣΟΚ και της σημερινής ηγετικής του ομάδας να κρυφτεί πίσω από το σχήμα των κεντροδεξιών της ομάδας Μπίστη, αποτελεί δείγμα αποδοχής της πολιτικής ενοχής και του αδιεξόδου στο οποίο έχει περιέλθει, λόγω των ασκούμενων πολιτικών και της συγχώνευσής του με τη ΝΔ του κ. Σαμαρά. Αποτελεί το κύκνειο άσμα ενός μεγάλου πολιτικού κινήματος που μετατράπηκε σε συνοδοιπόρο και χειροκροτητή των πιο αντιλαϊκών πολιτικών τα τελευταία χρόνια. Αυτοί οι φθηνοί και αδιέξοδοι τακτικισμοί δεν μπορούν να ξεγελάσουν κανένα και ιδιαίτερα όλους αυτούς που πίστεψαν, αγωνίστηκαν και πάλεψαν για τα ιδανικά της Δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού.

The post Γ.Παναγιωτακόπουλος: Συμμετέχοντες στους «58» ήταν πολέμιοι του Ανδρέα Παπανδρέου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα