«Γης Μαδιάμ» τα έκαναν κουκουλοφόροι στο νοσοκομείο Κέρκυρας – ΕΔΕ διέταξε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Μόλις μία ημέρα μετά τα πρωτοφανή γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, μεταξύ Επιθεωρητών Υγείας και εργαζομένων, νέοι βανδαλισμοί σημάδεψαν και το νοσοκομείο Ρεθύμνου, αναγκάζοντας τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη να διατάξει για μια ακόμη φορά, Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

Όπως αναφέρθηκε στο υπουργείο Υγείας από τον διοικητή του νοσοκομείου, περίπου 15 κουκουλοφόροι εισέβαλαν το πρωί της Παρασκευής, αμέσως μετά την τέλεση της θείας λειτουργίας στο εκκλησάκι που υπάρχει στον προαύλιο χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος όπου ελάμβανε χώρα ειδική εκδήλωση για τους ευεργέτες του νοσοκομείου. Οι κουκουλοφόροι έσπασαν τηλεοπτικές κάμερες τοπικών μέσων που κάλυπταν την εκδήλωση, φώναξαν υβριστικά συνθήματα για τους δωρητές του νοσοκομείου και τράπηκαν σε φυγή πριν την άφιξη δυνάμεων της ΕΛΑΣ.

Για το συμβάν, ο υπουργός Υγείας, διέταξε νέα ΕΔΕ την οποία και γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα σε εκδήλωση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου υπήρξαν επεισόδια από κουκουλοφόρους αλλά και από προσωπικό του ΕΣΥ. Δόθηκε εντολή για ΕΔΕ».

The post «Γης Μαδιάμ» τα έκαναν κουκουλοφόροι στο νοσοκομείο Κέρκυρας – ΕΔΕ διέταξε ο Άδωνις Γεωργιάδης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα