Τιμωρήθηκαν Ατρόμητος – ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

H ΕΠΟ τιμώρησε για ακόμη μια εβδομάδα τις ομάδες που παραβίασαν τις επιταγές του κώδικα της.

Ο Ατρόμητος έλαβε το αυστηρότερο πρόστιμο για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Φωστήρα.

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο.

Συνοπτικά:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή

της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

* Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών (αγώνας Κυπέλλου 25/9/2013, Φωστήρας-Ατρόμητος Αθηνών) και επιβάλλει σε αυτή χρηματική ποινή δυο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ.

* Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ Ηρακλής (αγώνας Κυπέλλου 26/9/2013, Ηρακλής-SKODA Ξάνθη) και επιβάλλει σε αυτή χρηματική ποινή ύψους οκτακοσίων (800) ευρώ.

* Δικάζει με την παρουσία της εγκαλουμένης ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την εγκαλουμένη για τις πειθαρχικές παραβάσεις του άρθρου 15 παρ. 2 α΄ και 3 α΄ σε συνδυασμό με άρθρο14 παρ. 1 και 2 Π.Κ/Ε.Π.Ο (αγώνας Κυπέλλου 25/9/2013, Παναθηναϊκός-Εργοτέλης). Επιβάλλει σε βάρος της, τη συνολική χρηματική ποινή, την οποία καθορίζει στο ποσό των χιλίων επτακοσίων (1.700) ευρώ.

* Δέχεται ότι η εγκαλούμενη ΠΑΕ Καλλιθέα (αγώνας Κυπέλλου 26/9/2013, Καλλιθέα-ΟΦΗ) τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτή πειθαρχικές παραβάσεις και της επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ».

*Δικάζει παρόντος του εγκαλουμένου σωματείου ΑΕΚ και κηρύσσει αυτό πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα (22/9/2013, Μανδραϊκός-ΑΕΚ, μεμονωμένα επεισόδια) και του επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ.

*Δικάζει παρόντος του εγκαλουμένου αθλητικού σωματείου ΑΕΚ και κηρύσσει αυτό πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα (29/9/2013, ΑΕΚ-Θύελλα Ραφήνας, ρίψη κροτίδας) και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ.

The post Τιμωρήθηκαν Ατρόμητος – ΑΕΚ – Παναθηναϊκός appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα