Γιάννα: «Άντε στο διάολο υπουργέ Αντρέα… και εσύ Γιώργο κόβεσαι»!

Του Γιάννη Ντάσκα

«Έλα να βοηθήσεις ή αλλιώς άντε στο διάολο».

Αυτή φαίνεται να είναι η κορυφαία «ατάκα» της Γιάννας Αγγελοπούλου στο βιβλίο της «το ελληνικό μου δράμα» που κυκλοφορεί και ανοίγει δρόμο για μια σειρά… εγκεφαλικών σε πολλά επίπεδα και με πολλά θύματα.

Η «ατάκα» απευθυνόταν στον αρμόδιο Υπουργό Αθλητισμού και προϊστάμενό της όταν έγινε πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής για το 2004,τον Ανδρέα Φούρα ο οποίος της είχε ζητήσει το λόγο λέγοντάς της «είμαι ο υπουργός και σου λέω ότι μας εξέθεσες με τις επαφές σου μέσω Σαμαρανκ με τον τέως βασιλιά».

Το

κορυφαίο καρφί το έχει βάλει στον Γιώργο Παπανδρέου γράφοντας ότι ως υπουργός εξωτερικών έφτασε μετά το Σημίτη και στον επικεφαλής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ προκειμένου να τραβήξει ο Σαμαρανκ το αυτί της Γιάννας και να βάλει(η Γιάννα) το Γιώργο Παπανδρέου στην ομάδα που θα παρουσίαζε στη Λωζάννη την υποψηφιότητα της Ελλάδας.

Προφανώς ο Γιωργάκης είχε ειδοποιηθεί(από ποια υπηρεσία άραγε;) ότι θα κερδίσει η Ελλάδα τους Ολυμπιακούς και έπρεπε να είναι στην φωτογραφία που θα έκανε το γύρο του κόσμου.

Η Γιάννα τον έκοψε.

Στα εν οίκω αναφέρεται στις περίφημες μίνι φούστες και γράφει κατευθείαν ότι τις φορούσε από μικρή για να τραβάει βλέμματα αλλά βρήκε αντίδραση από τον πατέρα της που την είδε με φίλους στο καφενείο στην Κρήτη και « έπαθε εγκεφαλικό». Η προσπάθειά του να μακρύνουν οι φούστες απέτυχε,γιατί,όπως γράφει η ίδια η Γιάννα,τις ξανά έκανε εκείνη κοντές όταν επρόκειτο να βγει από το σπίτι!

Για το Θόδωρο Αγγελόπουλο λέει ότι την «έριξε» στο Φανάρι μετά τη λιποθυμία της με τουρκικές λιχουδιές που της πρόσφερε

«Θέλετε να με παρασύρεις στο δωμάτιό σας για να μου προσφέρετε τουρκικές λιχουδιές» τον ρώτησε και εκείνος τις έφερε στο λόμπι του ξενοδοχείου, από όπου και άρχισε ο έρωτας.

Το πολιτικό καρφί αφορά τον Τσουκάτο που τη ρώτησε αν θα κάνει δικό της Κόμμα και απάντησε όχι και ας λένε ο,τι θέλουν οι φίλοι της στη Νέα Δημοκρατία.

Η πρώτη απάντηση στα καρφιά της Γιάννας ήρθε από τον τότε Υπουργό Οικονομίας Ν.Χριστοδουλάκη ,ο οποίος λέει ότι «αντιτάχθηκε στη Γιάννα και στις επιλογές της για να μην γίνουν σπατάλες».

Ο κ. Χριστοδουλάκης ήταν ο Υπουργός όπου έγιναν τα απίθανα μέσω της Γκόλνμαν Σάκς για να μπούμε στην ΟΝΕ και πολλά ακόμα.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έγραψε το βιβλίο ακριβώς για να αρχίσουν οι συζητήσεις,οι αποκαλύψεις και ενδεχομένως έρευνες.

Ο τότε Υπουργός Φούρας τον οποίο διαολόστειλε είχε συνδιοργανώσει το διαβόητο παγκόσμιο πρωτάθλημα «ΑΘΗΝΑ 1997» του στίβου και ακόμα και σήμερα ΔΕΝ έχει κλείσει απολογιστικά αφού τα όργια ακόμα ερευνώνται…

Το παιχνίδι μόλις αρχίζει…

Keywords
Τυχαία Θέματα