Η ανήθικη πρόταση στην Αγγελική Ηλιάδη!

Μια συγκλονιστική ιστορία αποκάλυψε πρόσφατα στο “Koolnews” η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην ανήθικη πρόταση που της είχε γίνει στο ξεκίνημα της καριέρας της, λίγο πριν βγάλει τον πρώτο της δίσκο.
Η Αγγελική, τότε, ήταν 20 χρονών και ο παραγωγός της είχε πει απροκάλυπτα: «Αν κάτσεις να σε π****ξω, θα σου κάνω δίσκο και µάλιστα µε τη συµµετοχή πολύ γνωστών συντελεστών». Εκείνη τότε, όπως γράφεται, του απάντησε «Πάρε το δίσκο και βάλ’

τον εκεί που ξέρεις», και έκλεισε µε δύναµη την πόρτα του γραφείου του πίσω της. Η επόµενη πόρτα που άνοιξε ήταν αυτή του διευθυντή της δισκογραφικής προκειµένου να πάρει το συµβόλαιό της στο χέρι της και -ουρλιάζοντας- να το σκίσει µπροστά στα έκπληκτα µάτια του λέγοντας «τελειώσαµε».

Στη συνέχεια, η ίδια πρόσθεσε: “Ήταν µια νοοτροπία που υπήρχε γενικότερα τότε που ξεκινούσα. Η αλήθεια είναι ότι εγώ ήµουν από µικρή τσαµπουκάς και γενικά δεν κολλούσα. Ένα άλλο κοριτσάκι, όµως, που ενδεχοµένως θα ήταν πιο φοβισµένο, θα µπορούσε να είχε πέσει στην παγίδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα