Γερανός χτύπησε θανάσιμα γυναίκα, μέσα στο αυτοκίνητό της

Μία νεκρή και τρεις τραυματίες άφησε πίσω του γερανός, ο οποίος έπεσε από τον άνεμο στην περιοχή των Φοινικούδων στην Λάρνακα, γύρω στις 8.30 εχτές το βράδυ.

Ζεύγος Άγγλων, μόνιμων κατοίκων Λάρνακας, καταπλακώθηκε από τον γερανό μέσα στο αυτοκίνητό τους στο οποίο βρισκόντουσαν. Αν και απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική ζωντανοί, η άτυχη 67χρονη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της, κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Η πτώση του γερανού προκάλεσε επίσης άλλους δύο τραυματισμούς, ενός Κυπρίου και ενός αλλοδαπού. Οι δύο άνδρες ήταν πεζοί και τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να αποφύγουν

τον γερανό. Ο 47χρονος αλλοδαπός υπέστη αποκοπή δακτύλου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα. Ο 60χρονος Κύπριος υπέστη κάταγμα μετακαρπίου και, αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, επέστρεψε σπίτι του.
Από θαύμα γλύτωσε ο ιδιοκτήτης ενός από τα οχήματα που καταπλάκωσε ο γερανός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός πάρκαρε το αυτοκίνητό του, μερικά μόλις δευτερόλεπτα πριν την πτώση του γερανού και μετέβη σε παρακείμενο περίπτερο για να αγοράσει τσιγάρα. Μόλις απομακρύνθηκε από το όχημά του, σημειώθηκε η πτώση του γερανού, με αποτέλεσμα να υποστεί τεράστιες υλικές καταστροφές αλλά ο ίδιος να γλιτώσει χωρίς ούτε μια γρατσουνιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα