Γεωργιάδης: Υποκριτικές οι αντιδράσεις των γιατρών του ΕΟΠΥΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των γιατρών του ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι αρνούνται να παραδώσουν τα κτίρια, ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε υποκριτικές.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Star, ο Γεωργιάδης, δήλωσε: «Δεν υπάρχουν πολλές αντιδράσεις. Έχουμε χιλιάδες πολυϊατρεία σε όλη την Ελλάδα και ένα ή δύο είναι που αντιδρούν. Μην το μεγαλοποιούμε κιόλας».

Ο Υπουργός Υγείας, απευθυνόμενος στο διευθυντή των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ Δάφνης – Αγίου Δημητρίου και υποψήφιο δήμαρχο, Μανώλη Παπαδακάκη, τον κατηγόρησε ότι κάνει προεκλογική εκστρατεία πάνω στον ΕΟΠΥΥ.

Η δήλωση του Γεωργιάδη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παπαδακάκη, ο οποίος τόνισε: «20 χρόνια ασχολούμαι ανιδιοτελώς με τα κοινά. Ήρθε τώρα ο κ. Γεωργιάδης να μου προσάψει ότι κάνω προεκλογικό αγώνα».

Μεταξύ άλλων, ο Γεωργιάδης είπε ότι για έναν μήνα, ο ΕΟΠΥΥ και το κράτος παρέχει δωρεάν υπηρεσίες στους ασφαλισμένους του, μέσω των συμβεβλημένων γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ, μέσω των εξωτερικών ιατρείων των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας.


Πηγή: fosphotos.com/Παναγιώτης Τζάμαρος

The post Γεωργιάδης: Υποκριτικές οι αντιδράσεις των γιατρών του ΕΟΠΥΥ (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα