Δειτε ποιοι ειναι οι τρεις γαλαζιοι βουλευτες που εκλεγονται στην α' αθηνας...

11:36 17/2/2014 - Πηγή: Fimotro
...ΜΕ (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ) ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΝΔ
Τρεις μόνο βουλευτές θα εκλέξει η Νέα Δημοκρατία στο παραδοσιακό της κάστρο την Α' Αθήνας, εάν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις και πανελλαδικά χάσει με μια λογική διαφορά περίπου στο 4% από τον ΣΥΡΙΖΑ
και...
με οριακή στην Α' Αθήνας πάλι από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές στην Α' Αθήνας εξέλεξε 8 βουλευτές με τελευταίο τον Ανδρέα Ψυχάρη που κέρδισε οριακά τον πρώτο επιλαχόντα πρόεδρο του ΣΜΕΧΑ Αλέξανδρο Μωραϊτάκη. Οι άλλοι εκλεγεμένοι είναι ο Μηταράκης, ο Κικίλιας, η Πιπιλή, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Δ. Αβραμόπουλος και η Όλγα Κεφαλογιάννη. Εκλογική δύναμη έχει και ο Νικήτας Κακλαμάνης που είναι άγνωστο όμως εάν θα εκλεγεί Δήμαρχος της Αθήνας κατά συνέπεια εάν εκλεγεί θα παραιτηθεί από βουλευτής.
Κεφαλογιάννη, Αβραμόπουλο και Παυλόπουλο βάση των μετρήσεων που έχουν γίνει και βάση των μηχανισμών που διαθέτουν θεωρήστε τους σίγουρους. Θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και στην επόμενη Βουλή. Και όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι η ΝΔ θα χάσει με λογική διαφορά. Θα έχει δηλαδή μια διαχείρισιμη ήττα. Τι θα γίνει με τους άλλους; Όλοι εκτός Βουλής. Χαμός δηλαδή.
Keywords
Τυχαία Θέματα