Γεωργιάδης: «Αν ψηφίσει ο κόσμος ΣΥΡΙΖΑ, θα πεινάσουν τα παιδιά του» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Σκληρή κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM σχολίασε με θετικό τρόπο την έξοδο της χώρας στις αγορές ενώ παράλληλα κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα τον κ. Σταθάκη για την στάση του αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κάποια παιδικά τραύματα τον οδηγούν εκεί, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά… Είναι και σοβαρός και γνώστης, οπότε κάτι άλλο, ψυχολογικό συμβαίνει».

Ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι η έξοδος στις αγορές δεν σημαίνει ότι λύθηκαν τα προβλήματά χώρας, ωστόσο τη στιγμή που βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού και το 90% στοιχημάτιζε ότι βγαίνει εκτός ευρώ και ότι θα γίνει κάτι σαν την Ουκρανία και τη Συρία, η Ελλάδα στάθηκε όρθια βγαίνοντας στις αγορές.

Μάλιστα, έπλεξε και το εγκώμιο του υπουργού Οικονομικών. «Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αυτή της χώρας έχει ο Γιάννης Στουρνάρας. Όχι διότι επελέγη από τον πρωθυπουργό ο συγκεκριμένος άνθρωπος – και ευτυχώς που επελέγη – και έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά και έτσι είναι μια επιτυχία του Σαμαρά και που τον έβαλε εκεί και που τον στήριξε, όταν τον έβριζαν 200, αλλά διότι επί της ουσίας είναι ένας άνθρωπος που για μένα ανέλαβε τις τύχες του ΥΠΟΙΚ σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, με την ευθύνη και τη στήριξη του πρωθυπουργού, και έχει μεγάλο μερίδιο επιτυχίας σ’ αυτό που έκανε η χώρα χθες και πρέπει να το αναγνωρίσουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά για τον υπουργό Οικονομικών.

Αναφορικά με τον ΕΟΠΥΥ υποστήριξε πως: « Η γραμμή (επικοινωνίας) είναι παρενθετικό μέτρο. Υπάρχει το Διαδίκτυο. Παίρνουν πάρα πολλά τηλέφωνα και φορτώνει. Έχουμε βάλει 20 γραμμές και το κέντρο φορτώνει, ενώ είχαμε ξεκινήσει με πέντε. Και το έχουμε βάλει και στο Internet, αλλά είναι μια υπηρεσία που μέχρι τώρα δεν την είχε καθόλου ο ΕΟΠΥΥ. Η ιδέα ότι μπορείς να καταλάβεις ποιος γιατρός έχει δωρεάν ραντεβού για να πας δεν υπήρχε. Σας θυμίζω ότι μας έλεγαν επίσης ότι το ΠΕΔΥ δεν θα ξεκινήσει μέχρι τέλος Μαρτίου. Χθες, λοιπόν, στο ΠΕΔΥ της Λ. Αλεξάνδρας ξεπεράσαμε τον αριθμό επισκέψεων από ασθενείς που είχαμε πριν την απεργία στον ΕΟΠΥΥ

Παράλληλα για τις ευρωεκλογές εξέφρασε την πεποίθησή του πως η Ν.Δ. θα είναι πρώτο κόμμα, ενώ ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει το πολιτικό πρόβλημα την άλλη μέρα και όχι η Ν.Δ. ή η κυβέρνηση. «Η κυβέρνηση θα έχει ανανεώσει την εμπιστοσύνη της και θα μπορέσει να οδηγήσει τη χώρα σε ασφαλές λιμάνι. Δεν λέω ότι είναι ψήφος εμπιστοσύνης οι ευρωεκλογές, αλλά μιλάμε για τον ξένο επενδυτή, όχι για το πολιτικό μας σύστημα. Είσαι επενδυτής δισεκατομμυριούχος και θέλεις να φέρεις τρία-τέσσερα δις στην Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σοβαρός. Όταν βγαίνει ο κ. Τσίπρας και λέει γιατί δανειστήκαμε από τις αγορές, όταν βγαίνει ο κ. Παπαδημούλης και κλαίει επειδή δεν πήραμε το επιτόκιο από την τρόικα, όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου βγαίνει και απειλεί τους επενδυτές ότι θα τους πάει στη φυλακή, ε, πάει. Το έχασε. Είναι μουρλοί οι άνθρωποι! Κανένας δεν φέρνει τα λεφτά του με αυτούς στην Ελλάδα. Πάει, φεύγουν αυτοί από την εικόνα. Δεν θα φέρει άνθρωπος τα λεφτά του στην Ελλάδα, όταν βλέπει ότι θα μπλέξει με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το καταλαβαίνει κάθε λογικός άνθρωπος αυτό. Δεν το συζητάμε. Αν ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ, θα πεινάσεις κι εσύ και τα παιδιά σου. Τέρμα»

Your browser does not support the audio element.

Your browser does not support the audio element.

The post Γεωργιάδης: «Αν ψηφίσει ο κόσμος ΣΥΡΙΖΑ, θα πεινάσουν τα παιδιά του» (ΗΧΗΤΙΚΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα