Γάλλοι τζαμπατζήδες «κράσαραν» συνδρομητική ροζ ιστοσελίδα μέσα σε 45”!

Μια συνδρομητική ιστοσελίδα ροζ περιεχομένου στη Γαλλία, «κράσαρε» μέσα σε 45 μόλις δευτερόλεπτα από τον υπερβολικό αριθμό των Γάλλων που την επισκέφθηκαν ταυτόχρονα! Ο λόγος; Ο ιδιοκτήτης της, Μαρκ Ντορσέλ, υποσχέθηκε μέσω Twitter πως αν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, καταφέρει να προκριθεί στο Μουντιάλ, εις βάρος της Ουκρανίας μετά το εις βάρος τους 2-0, θα επιτρέψει δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενο του site!

Δεν πρόλαβε να περάσει ούτε… λεπτό από το τελικό σφύριγμα στο «Σταντ Ντε Φρανς» και η σελίδα «έπεσε» από την πληθώρα των επισκέψεων που δέχθηκε ταυτόχρονα! Μόλις 45 δεύτερα μετά τη λήξη του ματς, οι Γάλλοι έσπευσαν να… πιάσουν δουλειά στο τζάμπα!

«Βλέποντας ότι το σκορ πάει καλά προσπαθήσαμε να δουλέψουμε έτσι ώστε οι server να αντέξουν. Πήραμε την απόφαση μέσα σε λίγο χρόνο, όμως δεν περιμέναμε τέτοιο αποτέλεσμα» ήταν τα λόγια του υπεύθυνου Τύπου, Γκισλέν Φαριμπό.

Θέλοντας να φανεί ασυνεπής στην υπόσχεση που έδωσε, η εταιρία του Ντορσέλ δημιούργησε νέα site και δημοσίευσε τις διευθύνσεις στο Twitter ώστε οι τζαμπατζήδες να μην μείνουν με το… ποντίκι στο χέρι!

The post Γάλλοι τζαμπατζήδες «κράσαραν» συνδρομητική ροζ ιστοσελίδα μέσα σε 45”! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα