Φωτιά έβαλε στο πολιτικό σκηνικό η χθεσινή αποκάλυψη του «Π»

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχουν βάλει τα σενάρια, που πρώτο αποκάλυψε χθες το «Π», για ενδεχόμενη παραίτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Τόσο τα κυβερνητικά στελέχη όσο και στελέχη της αντιπολίτευσης έσπευσαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο γεγονός.

Βενιζέλος: «Πολιτική αυτοκτονία» της Χ.Α. ενδεχόμενη παραίτηση των βουλευτών της Χ.Α

«Πολιτική αυτοκτονία» της Χρυσής Αυγής

χαρακτηρίζει μια ενδεχόμενη παραίτηση των βουλευτών του κόμματος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του προς το Reuters. Τόνισε δε ότι μια τέτοια εξέλιξη «δεν είναι απειλή, είναι ευκαιρία».

Ο Βορίδης για την ενδεχόμενη παραίτηση των βουλευτών της Χ.Α

Όμως ο κ.Βοριδης επετέθη και κατά της Χρυσής Αυγής λέγοντας ότι τίθεται πλέον ενώ ποιον των ευθυνών της για τις εγκληματικές πράξεις με τις οποίες συνδέεται η δράση της. Ως προ το θέμα της παραίτησης των βουλευτών Ο κ.Βορίδης ανάφερε «Μακάρι να το κάνουν, θα χάσουν και θα μας αδειάσουν και τη γωνία».

Παπαδημούλης για το σενάριο της παραίτησης των βουλευτών τη Χ.Α

Ο Δημητρης Παπαδημουλης από το βήμα της Βουλής αναφέρθηκε στο σενάριο της παραίτησης των βουλευτών τη Χρυσής Αυγής και δήλωσε πως αν γίνει κάτι τέτοιο ο ΣΥΡΙΖΑ θα μετατρέψει τις εκλογές σε διπλό δημοψήφισμα και κατά της Χρυσής Αυγής και κατά του Μνημονίου.

Κεδίκογλου: «Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται»

«Είναι μια φημολογία η οποία διασπείρεται εντέχνως», είπε ο κ.Κεδίκογλου και χαρακτήρισε «το πιο σύντομο ανέκδοτο» την επίκληση της συνταγματικής νομιμότητας από το ναζιστικό κόμμα, αναφερόμενος στο non paper της Χρυσής Αυγής περί χρήσης κάθε νόμιμου συνταγματικού μέσου. «Από εκεί και πέρα, η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται, η Δικαιοσύνη θα ολοκληρώσει το έργο της, ό,τι και αν λένε ή ό,τι και αν διασπείρουν από τη Χρυσή Αυγή», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα