Φεστιβάλ πάγου στην Κίνα

Στο πλαίσιο της 30ής επετείου του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάγου και Χιονιού στις 5 Ιανουαρίου, η Κίνα χτίζει μια ολόκληρη παγωμένη πόλη η οποίο θα περιλαμβάνει αγάλματα και μεγαλοπρεπή μνημεία από πάγο. Το φεστιβάλ διαρκεί τρεις μήνες, από τον Δεκέμβριο μέχρι το Φεβρουάριο, στη διάρκεια των οποίων θα διοργανωθούν πολλές χειμερινές δραστηριότητες, όπως διαγωνισμός γλυπτικής πάγου, αλπικό σκι, έλκηθρο με σκύλους, παρακολούθηση Σιβηρικού τίγρη, χειμερινό κολύμπι, και καρναβάλι

χιονιού και πάγου, και πυροτεχνήματα.

Μια πόλη από πάγο έχει στηθεί στο νότιο τμήμα της Κίνας

Το αποκορύφωμα είναι ένα επιβλητικό αντίγραφο της εκκλησίας Hallgrimskirkja στο Reykjavik της Ισλανδίας. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η κατασκευή αποτελεί το ψηλότερο γλυπτό από πάγο στην Κίνα (46 μέτρα) ενώ έγινε από 12.000 μέτρα πάγου. Το αντίγραφο διαθέτει μια τσουλήθρα μήκους 240-μέτρων για τους επισκέπτες.

Εκτός από τα αντίγραφα, ακροβάτες από τη Βόρεια Κορέα, με το όνομα «Pyongyang National Acrobatic Troupe» θα κάνει παράσταση.
Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν σε παγοδρόμια και snowboard.
Καθώς η Κίνα είναι το πιο διάσημο και δημοφιλές χειμερινό αξιοθέατο, το φεστιβάλ προσελκύει 28,5 εκατομμύρια επισκέπτες τα τελευταία δύο χρόνια.
Για την καταπολέμηση των ακραίων συνθηκών του Χάρμπιν, οι διοργανωτές έχουν δημιουργήσει 13 σταθμούς που προσφέρουν ζεστά ροφήματα γύρω από το πάρκο και προσφέρουν δωρεάν τσάι τζίντζερ στην αίθουσα του θυρωρού.

Η εκκλησία Hallgrimskirkja με τσουλήθρα 240 μέτρων.

Η εκκλησία Hallgrimskirkja

Το Ρωμαϊκό Κολοσσαίο στην Κίνα!

Η παγωμένη πόλη της Κίνας

Παγωμένο παλάτι για παγωμένες πριγκίπισσας!

Βόλτα με άμαξα στην πλατεία που είναι 600,000 μέτρα

Θέαμα που κόβει την ανάσα καθώς φαίνεται η εκκλησία Hallgrimskirkja, το Ρωμαϊκό Κολοσσαίο και το Μέγα Σινικό Τείχος της Κίνας.

Πηγή: CNN

The post Φεστιβάλ πάγου στην Κίνα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα