Φερνάντο Σάντος: «Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί»

Στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τον αγώνα με τη Ρουμανία ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε πως αισθάνεται Έλληνας, ενώ σημείωσε πως εμπιστεύεται τους ποδοσφαιριστές αν και δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

«Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο φαβορί. Σε αγώνες μπαράζ τα πάντα μπορούν να κριθούν από την παραμικρή λεπτομέρεια.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι αγώνες μπαράζ είναι ένα παιχνίδι που μοιράζεται σε δύο ημίχρονα, ένα την Παρασκευή κι ένα την Τρίτη.

Σίγουρα θα είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, εκτός από την ψυχολογική

πίεση που υπάρχει.
Εμείς θέλουμε να είμαστε στο Μουντιάλ, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους Ρουμάνους. Είναι σημαντική η διαχείριση αυτής της ψυχολογικής πίεσης» είπε αρχικά ο Ομοσπονδιακός προπονητής.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως αισθάνεται αισιόδοξος λέγοντας: «Δεν έχουμε την αλαζονεία να πιστεύουμε πως είμαστε καλύτεροι, αλλά έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και πιστεύουμε πως εμείς θα είμαστε εκείνοι που θα περάσουμε στο Μουντιάλ.

Έχω απεριόριστη πίστη στους ποδοσφαιριστές μου, γι’ αυτό είμαι αισιόδοξος.

Το πάθος για να διακριθούμε σε συνδυασμό με τη συγκέντρωση που θα χρειαστεί πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν να περάσουμε στο Μουντιάλ».

Τέλος αναφέρθηκε στο πως πιστεύει ότι θα κυλίσει η αναμέτρηση λέγοντας: «Θα περιμένουμε να δούμε. Ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να εξελιχθεί ένα παιχνίδι πριν ξεκινήσει.

Πριν αρχίσει ένα ματς μπορούμε να κάνουμε υποθετικά σενάρια, αλλά όταν αρχίζει το παιχνίδι όλα ξεχνιούνται και μένουν στο πλάι.

Γνωρίζουμε ότι σε αυτά τα παιχνίδια είναι το ίδιο σημαντικό να σκοράρεις αλλά και να μη δέχεσαι γκολ.

Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να πετύχουν γκολ, δεν νομίζω πως θα μπουν σε ένα παιχνίδι αναμονής. Εμείς σίγουρα θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε».

Διαβάστε επίσης:

Μετράει τις ώρες για τον αγώνα με τη Ρουμανία η Εθνική! (ΒΙΝΤΕΟ)

The post Φερνάντο Σάντος: «Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα