The Boots: EXE by Tsakiris Mallas

Ερευνητές στο πανεπιστήμιο του Κάνσας απέδειξαν ότι μπορούμε να καταλάβουμε το 90% της προσωπικότητας κάποιου άγνωστου, κοιτάζοντας απλά τα παπούτσια του. Ειδικά στο πανεπιστήμιο, όπου χτίζεις το μελλοντικό σου προφίλ και γενικά έχεις την ευκαιρία να κάνεις το δικό σου statement, καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να προσέχεις την εικόνα σου. Ε, δε θα αφήσεις ένα λάθος ζευγάρι παπούτσια να παραπλανήσει τους γύρω σου, ώστε να παραβλέψουν πόσο fabulous είσαι!

Αν κάποια εταιρεία μπορεί συμμαχήσει μαζί σου σε αυτήν
την αποστολή, είναι η TSAKIRIS MALLAS που εδώ και χρόνια λειτουργεί ως trend setter με την state-of-art μόδα που προτείνει στη σύγχρονη γυναίκα.

Αυτά τα εισαγωγικά, από εμάς, οι εικόνες θα σας δώσουν να καταλάβετε ακριβώς για τι μιλάμε. Υποδήματα για όλες τις ώρες και για όλα τα στυλ, άψογες ποιότητες και design που δε θα σε αφήσουν αδιάφορη. Εμείς ξεχωρίσαμε κάποια κομμάτια από το must have του χειμώνα: Boots!

Μπορείτε να δείτε όλη τη συλλογή και να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας παπούτσια με μερικά κλικ από το e-shop TSAKIRIS MALLAS. Καλύτερα δε γίνεται!

Επισκεφτείτε την fanpage στο facebook

Καφέ φλατ biker boots με λουριά

Μποτάκι με φρερμουάρ και μεταλλικά στοιχεία

Μποτάκι με αλυσίδα και τρουκς

Biker boots με λουριά και αλυσίδες

Biker boots με λουριά, τρουκς και μεταλλικά στοιχεία

Σουεντ flat μπορντώ μποτάκι

Ατσαλί ξεβαμμένες μπότες με φερμουάρ
Keywords
Τυχαία Θέματα