Εξώδικο Κωνσταντόπουλου σε Αντιπρόεδρο της Προανακριτικής

Εξώδικο έστειλε ο πατέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Νίκος Κωνσταντόπουλος σε Αντιπρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής για αναφορά του στο πρόσωπό του.

Και ξαφνικά δικαστικός κλητήρας πέρασε το κατώφλι της Βουλής και κατευθήνθηκε στα γραφεία της Ν.Δ. για να επιδώσει εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία προς στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για μια δήλωση του, που κατά τον πρώην Πρόεδρο του ΣΥΝ και δικηγόρο κ. Κωνσταντόπουλο «υπηρετεί σκοπιμότητα και εκδηλώνει εχθροπάθεια» στο πρόσωπο του.

Αφορμή στάθηκε

η αναφορά του κ. Βαρβιτσιώτη πως ο κ. Κωνσταντόπουλος, ως δικηγόρος, έχει αυτός πελάτες – αναφέροντας το όνομα του επιχειρηματία Βαρδινογιάννη – που το όνομα τους υπάρχει στη λίστα Λαγκάρντ, ενώ είχε σημειώσει πως «δεν μπορεί αυτή η Επιτροπή να συνεχίζει να δημιουργεί ειδήσεις που προσβάλλουν ανεπανόρθωτα τη φήμη ανθρώπων» και πως «αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχίσει, εφόσον δεν κατηγορούνται για κάτι και εφόσον δεν έχει προχωρήσει ο έλεγχος του ΣΔΟΕ».
Η δήλωση Βαρβιτσιώτη ήρθε ως απάντηση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία τον είχε κατηγορήσει πως θα έπρεπε να παραιτηθεί από μέλος της Επιτροπής από τη στιγμή που στη λίστα Λαγκάνρτ υπάρχει συγγενικό του πρόσωπο.

Σήμερα λοιπόν ο πατέρας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε εξώδικο στο οποίο σημειώνει: «Από σχετικά δημοσιεύματα πληροφορήθηκα ότι ως αντιπρόεδρος της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» αναφερθήκατε για πολλοστή φορά στο πρόσωπο μου, με τρόπο δόλιο.
Διαμαρτύρομαι για την κατά παράβαση των καθηκόντων σας πρακτική, η οποία δεν οφείλεται , βεβαίως, σε επιπολαιότητα κι ανευθυνότητα, αλλά υπηρετεί σκοπιμότητα κι εκδηλώνει εχθροπάθεια.
Σας υπενθυμίζω αυτό που οι αρχαίοι έλεγαν ότι, δηλαδή, «κρείττον το σιγάν». Αλλά και αυτό που οι απλοί άνθρωποι λένε, ότι «δεν έχει ίσιο πα΄΄ί΄δι», όποιος επιδίδεται σε εδαφιαίες υποκλίσεις μπροστά σε κάποιον και μόλις γυρίσει την πλάτη του τον πετροβολιά.
Αυτά, για την ώρα, προς γνώση και συμμόρφωση, με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων σου.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να προβεί με τον προβλεπόμενο τρόπο στην επίδοση της».

Και το σήριαλ είναι βέβαιο πως θα έχει και συνέχεια στην επόμενη συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής!

Keywords
Τυχαία Θέματα