Ευρεία αστυνομική επιχείρηση στη Λακωνία – Επτά συλλήψεις

Επτά άτομα, συνελήφθησαν σε ευρεία αστυνομική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στη Λακωνία, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Συγκεκριμένα στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, κατά την οποία έγιναν έλεγχοι σε 261 άτομα και 245 οχήματα, προσήχθησαν 29 άτομα και συνελήφθησαν επτά, κατηγορούμενα για ναρκωτικά, παράνομη οπλοκατοχή, παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού και εκκρεμούσες καταδικαστικές αποφάσεις.

Επίσης, δύο μετανάστες κατηγορούνται για πλαστογραφία αλλά και γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα, ενώ ένας αλλοδαπός ακόμα κατηγορείται για παράνομη

διαμονή και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Συνολικά, εξιχνιάστηκαν έξι κλοπές σπιτιών και οχημάτων, στην ευρύτερη περιοχή του Ευρώτα και της Σπάρτης, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες, σε βάρος 6 Ρομά, ηλικίας από 16 έως 25.

Σημειώνεται, πως κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν 109 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα περίστροφο, τέσσερα φυσίγγια, ποσότητα χασίς βάρους 14,7 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

The post Ευρεία αστυνομική επιχείρηση στη Λακωνία – Επτά συλλήψεις appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα