Ευ. Βενιζέλος: «Ζοφερή και επικίνδυνη η κατάσταση στη χώρα» (BINTEO)

«Φάγαμε τον γάιδαρο και μας έμεινε η ουρά» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, επισήμανε δε πως «με χίλιους κόπους και βάσανα ετοιμάζεται να κερδίσει το στοίχημα της οικονομίας και της οριστικής εξόδου από την κρίση».

Παράλληλα χαρακτήρισε την κατάσταση της χώρας «ζοφερή και επικίνδυνη» ενώ έκανε λόγο για «εντυπωσιακή και αδικαιολόγητη αντίφαση».

Την ίδια ώρα κατηγόρησε συνολικά την αντιπολίτευση

πως επενδύει στην αποτυχία της χώρας σημειώνοντας πως «δεν κατανοεί ή υποδύεται ότι δεν κατανοεί τι συμβαίνει στην Ευρώπη και διεθνώς και τι είναι αυτό που παίζεται με την Ελλάδα τώρα που έχουμε επιτύχει αυτά τα αποτελέσματα».

Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι όταν στο εξωτερικό ζητούμε αναγνώριση των θυσιών και των επιτευγμάτων του ελληνικού λαού και να γίνει κατανοητό με πολιτική οξυδέρκεια οτι η Ελλάδα είναι έτοιμη να βγει από το μνημόνιο και να επανέλθει στην κανονικότητα μιας χώρας μέλους της Ε.Ε., στο «εσωτερικό λειτουργεί διαρκώς μια πέμπτη φάλαγγα που λυπάται όταν η χώρα έχει αποτελέσματα».
«Στο εσωτερικό ζούμε μια κατάσταση γεμάτη από ένταση, πρώιμη αλαζονεία νέων ή παλαιών φορέων, μια εμμονική διεκδίκηση της εξουσίας», είπε, ενώ έκανε λόγο για «ανύπαρκτο σχέδιο που απειλεί να μας γυρίσει πίσω στο μηδέν, υπό το μηδέν».

Αναφερόμενος στην οικονομία, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τόνισε πως αγώνας που δίνει η κυβέρνηση είναι τραγικά δύσκολος, δεν παρέλειψε όμως να σημειώσει πως έχει υπάρξει μεγάλη πρόοδος στα δημοσιονομικά.

The post Ευ. Βενιζέλος: «Ζοφερή και επικίνδυνη η κατάσταση στη χώρα» (BINTEO) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα