Μελίνα Ασλανίδου: Τα αρνητικά σχόλια πάντα υπάρχουν, δεν αρέσουμε σε όλους

Για τη συμμετοχή της στο ‘‘The Voice” μιλάει για πρώτη φορά η Μελίνα Ασλανίδου καθώς και για την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί.

«Όταν μου έκανε την πρόταση ο Γιάννης Λάτσιος, η πρώτη μου αντίδραση ήταν αρνητική γιατί δεν είχα καμία επαφή με την τηλεόραση μέχρι εκείνη τη στιγμή. Υπήρχε ένα ελκυστικό σημείο και αυτό ήταν το γεγονός ότι το ”The Voice” αφορά αποκλειστικά και μόνο στη φωνή», δήλωσε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο ”thema people”. «Η συμμετοχή

μου στο σόου ως coach με βγάζει από τον μικρόκοσμό μου και με κάνει να ασχοληθώ με ανθρώπους που αγαπούν τη μουσική και το τραγούδι και έχουν όνειρο να τα υπηρετήσου», πρόσθεσε.

Μας συστήθηκε μέσα από το συγκρότημα Απέναντι και την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού «Τι σου ‘κανα και πίνεις;» Η Μελίνα Ασλανίδου ξεκίνησε μία πολύ επιτυχημένη σόλο καριέρα.

Το όνομά της ακούγεται όλο και περισσότερο εξαιτίας της συμμετοχής της στο ταλεντ σόου.

Η αρνητική κριτική βέβαια δεν έμεινε έξω από το παιχνίδι της τηλεόρασης. Ο Νίκος Μουτσινάς την αποκάλεσε βοηθό της Δέσποινας Βανδή λέγοντας ότι είναι σαν να μη το θέλει που λαμβάνει μέρος.

Η Μελίνα Ασλανίδου απαντώντας, είπε ότι «Με ενδιαφέρει η εποικοδομητική κριτική και δίνω πάντα σημασία σε σχόλια που θα με βοηθήσουν να γίνω καλύτερη. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό στα πρώτα μου καλλιτεχνικά βήματα έχω συνεργαστεί με πολύ μεγάλους καλλιτέχνες που με έχουν καθοδηγήσει και με έχουν βοηθήσει ουσιαστικά. Πάντα θα υπάρχουν αρνητικά σχόλια. Αλλωστε, δεν αρέσουμε όλοι σε όλους…»

The post Μελίνα Ασλανίδου: Τα αρνητικά σχόλια πάντα υπάρχουν, δεν αρέσουμε σε όλους appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα