Έτοιμος να γράψει ιστορία o ΠΑΟΚ

Την πρώτη του συμμετοχή σε ομίλους Champions League θα διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα απέναντι στην Σάλκε (21:45, NS2).

Ο «δικέφαλος» του Βορρά βρίσκεται μια ανάσα από μια ιστορική πρόκριση μετά το 1-1 στη Γερμανία, με τους παίκτες του Χουμπ Στέφενς να καλούνται να βγάλουν εις πέρας την αποστολή τους χωρίς την συμπαράσταση των φίλων

της ομάδας.

Ο Ολλανδός τεχνικός του ΠΑΟΚ θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Χακόμο με τους Κατσουράνη-Βίτορ στο κέντρο της άμυνας, τον Κίτσιου δεξιά και τον Σπυρόπουλο στα αριστερά. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κάτσε-Τζιόλης και πιο μπροστά τους ο Σαλπιγγίδης (δεξιά), ο Στοχ (αριστερά) και ο Λούλας σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Αθανασιάδη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Τζανδάρης, Κατσικάς, Γεωργιάδης, Ολίσε, Νέτσιντ και Σκόνδρας. Εκτός έμειναν οι Λίνο, Λόπεθ και Λόρενς.

Από την άλλη πλευρά ο Γενς Κέλερ θα παίξει και αυτός με 4-2-3-1. Στα δοκάρια θα καθίσει ο Χίλντενμπραντ με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Χόγκλαντ, Ματίπ, Χεβέντες, Φουτς. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Τζόουνς και Νοϊστέντερ σε ρόλο αμυντικών μέσων και πιο μπροστά τους οι Κλέμες, Ντράξλερ, Φαρφάν, με τον Σαλάι σε ρόλο σέντερ φορ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Φέρμαν, Πούκι, Μέιερ, Ουτσίντα, Γκορέτσκα, Χέγκερ και Σαντάνα. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Χούντελαρ.

Διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης είναι ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς, ο οποίος θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρέκελ και Ζέινστρα.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα